Pc mot PS4 mot Xbox One.

Need for Speed: Heat får i dag crossplay-stöd, så att pc-, PS4- och Xbox One-spelare kan mötas på Palm Citys gator. Det är första gången för ett EA-spel, säger utvecklaren Criterion lite stolt.

Crossplay-stödet är en del av en patch som också fixar buggar och en del annat, changelog här.

Nästa vecka, den 16 juni, blir Heat tillgängligt på prenumerationstjänsterna EA Access och Origin Access.

As more players join the global Need for Speed community, we also want to provide more options in how the series can be discovered. On June 16, Need for Speed Heat drops into the EA Access and Origin Access Basic Vault*, giving all subscribers the opportunity to enter Palm City.

Critierion skriver att detta är den sista patchen till den drygt halvårsgamla arkadracern, och att man koncentrerar sig på arbetet med nästa Need for Speed. Nämnas kan att det var göteborgarna Ghost Games som gjorde Heat, inte Criterion, men att den senare tagit över NFS-stafettpinnen igen efter att Ghost inte lyckats riktigt bra med något av sina fyra försök. Studion har nu omvandlats.

Fler EA-nyheter får vi i livestreamen EA Play Live om drygt en vecka. Klockan 1 på morgonen den 19 juni, för att vara exakt.

Skicka en rättelse
Fullkomligt enig. 10/06 De sämsta NFS som gjorts! Jag ångrar de köpen. Men "Heat" köpte jag inte. Då hade jag lärt mig att "Ghost" som spelutvecklare av NFS var skit. 09/06 Ah där ser man, tack! Synd att man aldrig lyckas få till ett bra NFS. Fast när man tänker tillbaka på Underground så var väl inte de spelen så himla bra heller. Det var nog mest för att man var tonåring då och sett Fast and the Furious och tyckte det... 09/06 Vi är så inaktuella att vi uppdaterar varandra med gammal information. Fear us, the Redundant Squad! 09/06 Hehe, been there :D Tiden går fort och mycket nyheter på löpande band. 09/06 Det är ingen direkt nyhet, vi skrev om det i februari. https://www.fz.se/nyhet/282268-need-for-speed-atervander-till-criterion-ghost-games-bantas-och-blir-ea-gothenburg Men du har rätt i att jag missade att nämna Ghost Games, jag tänkte att Criterion... 09/06 Ghost har utvecklat följande; Need for Speed Rivals (2013) Need for Speed (2015) Need for Speed Payback (2017) Need for Speed Heat (2019) Njae, skulle inte säga att Heat är speciellt bra. Inget av de spelen de utvecklat är speciellt bra, bäst lyckades... 09/06 @hoppalängdhopp: ah, du ser! minnet sviker :D tack! 09/06 @trickeh2k: Är ju dock en gammal nyhet som FZ bl a. skrivit om https://www.fz.se/nyhet/282268-need-for-speed-atervander-till-criterion-ghost-games-bantas-och-blir-ea-gothenburg OT: Nu vet jag inte hur spelarbasen ser ut för Need for speed online, men... 09/06 Ghost games var de enda utvecklarna av Heat, Criterion tog över efter launch. 6,4 på Metacritic tycker jag är ett rättvist betyg för spelet. Gillar (gillade) NFS men orkade inte spela klart. 09/06