Video visar vilken känsla för detaljer Naughty Dog har.

Delar av "open world"-sekvenserna i The Last of Us Part 2 tar oss till Seattles stadskärna, där höga byggnader tornar som övervuxna jättar där Ellie rider fram. Nu har youtube-kanalen ElAnalistaDeBits lagt upp en jämförelsevideo, där vi ser vissa landmärken i spelet och dess verkliga motsvarigheter. Det måste vara en alldeles speciell känsla för en Seattle-bo att vandra runt i en om inte korrekt så i alla fall någorlunda trovärdig återgivning av sin stad, fast i postapokalypsen.

The Last of us Part II släpptes den 19 juni och har redan sålt lika mycket som det väckt kontroverser. Läs vår recension här, kommentera gärna, och kolla också in forumets stora LoU2-tråd!

Skicka en rättelse
Haha, ja de har ju en liten zon som är på väg dit, om du tänker på Capitol Hill Autonomous Zone (CHAZ) :) 23/06 Haha! xD Jäkligt bra gjord också, nästan onödigt bra, lite intressant att ha med den filmen på sitt CV. 23/06 Blir lätt så... The Thing, Predator, Indiana Jones Triologin, Terminator, Aliens, Conan The Barbarian, Goonies, Mad Max 2, Blues Brothers, Die Hard, Blade Runner... 23/06 Apropå Robocop: https://www.youtube.com/watch?v=KSPzsV2YN6Q& 23/06 När jag för en massa massa år sen skaffade Netflix var Robocop den första filmen jag såg. Fanns drivor av filmer och serier, men gick på kult och kvalitet. 23/06 Det här tänker jag på varje gång det släpps spel som utspelar sig i diverse versioner av verkliga städer. Fasiken vad häftigt det måste vara att kunna spela i "sin" stad. Man får flytta helt enkelt, det lär ju inte göras något vidare i spelväg baserat... 23/06 Fuck yeah! Robocop den perfekta actionfilmen! Blod, våld, robotar, oneliners, samhällssatir, humor, pacing... allt är fan i mig spot-on! 23/06 Naughty Dog är grymma när det kommer till detaljer. Jag minns att The Getaway till Playstation 2 skulle vara så detaljerat att alla vägar, hus och monument i London skulle finnas med. Spelet som sådant var verkligen inte speciellt bra, men snyggt var... 23/06 Tänker osökt på den här om Robocop. "Journey to a futuristic Detroit that has become a bankrupt crimeridden hellhole... Basically present day Detroit" https://youtu.be/pGemfKLV1JA VÄL värd några minuter att se på 23/06 Det där är väl Seattle om en snar framtid. 23/06