Fatshark har hittat sin (Warhammer-)grej.

Fatshark byter Warhammer mot Warhammer 40,000. Det stod klart när Warhammer 40,000: Darktide avtäcktes under gårdagen till pc och Xbox Series X, men fler format ser möjliga ut.

Fatshark prövade länge lyckan i många olika spel och genrer – Krater, Escape Dead Island, War of the Roses, Hamilton's Great Adventure – men insåg (fethajade?) att de hittat hem med Vermintide. Darktide ser ut att fortsätta traditionen med co-op-action för fyra mot fiendehorder.

Inget releasedatum finns förutom vaga 2021. Martin Wahlund, Fatshark-vd, berättar:

We are utilizing the knowledge and experience honed from the Vermintide franchise in this new take on the 40,000 universe.

Skicka en rättelse
Önskar remakes av: warhammer: shadow the horned rat warhammer: Dark Omen Sen är wh 40K spacemarine ett väldigt bra spel. 27/07 Ett av de bästa spelen någonsin. Helvete vad jag nötte det, både SP och MP. 26/07 Ja, det finns så mycket skit, så mycket som är dåligt i 40k som bara är slumpmässigt uttryckta skitspel som misshandlar varumärket. Problemet när man gör så med ett varumärke är att dom bra spelen blir lite sämre med liksom, alltså, dom dåliga spelen... 26/07 40k är coolt, men gillar inte det där med att vara inne sådär, hade varit coolare om man var ute och det var dag så man såg alla coola rustningar och sådant. Edit: Man kanske går ut någon gång iofs... 26/07 40k licensen har ju skändats värre än någon annan jag kan komma på, kreti och pleti och deras monster får ju slänga ur sig vilket skit som helst med 40k namnet påklistrat så det stämmer nog inte att GW är särskilt brydd om vem som får tillstånd till lic... 26/07 Problemet är så att CA har bara köpt rättigheten till Warhammer fantasy och inte deras 40K licens som Gamesworkshop inte ger ut till vem som helst. Och som Gameworkshop även kräver mer inflytande i under utvecklingen än deras fantasy. Konstigt nog.. 26/07 Varför inte göra både och!? :) 25/07 Med tanke på hur snabbt Fatshark förstörde Vermintide 2 och alla deras brutna samt tomma löften så är även jag extremt försiktigt optimistisk till detta spel. De flesta utav oss som har lagt ner en oerhörd mängd tid på Vermintide serien vet precis till... 25/07 Försiktigt optimistisk, spelat en del vermintide 1 & 2, men det var något man tröttnade på alldeles för fort. 25/07 Haha, blir en del lunch och eftermiddagsgames med kollegorna. Vi jobbar på DreamHack, så vi har speldatorer uppsatta för de anställdas skull :) 25/07