Ken Levine har som bekant inget med Bioshock-serien att göra längre utan har startat upp en ny liten studio. Fortfarande ägda av Take-Two men med målet att ge ut deras kommande projekt själva och i en jobbannons skriver man att det befinner sig i "later stage of production", vilket borde betyda att det snart börjar bli dags att prata om titeln. Samtidigt är tjänsten, en senior producent, specificerad till minst 18 månaders anställning.

Det vi vet, och som också bekräftas i annonsen, är att det rör sig om ett actionspel i scifi-miljö, med inslag av rollspelande, och att Levine tidigare uttryckt en önskan om att arbeta i en mindre skala än i det då stora Irrational Games.

Detta är vad Ghost Story Games söker.

  • Several years of experience as an in-house Producer who has shipped at least one title on a development team through all phases of production.

  • Ability to build and maintain project timelines and benchmark documentation, managing the progress of department achievements and individual tasks against those schedules.

  • Experience with Microsoft Office (emphasis on Excel), Hansoft, Jira, Confluence and other project-tracking and bug-database software.

  • Passion for narrative first-person shooters a plus.