Kingdoms of Amalur: Reckoning blev aldrig det jättevarumärke som skaparna hoppats på och fick ett okej men likväl ljummet mottagande. Men en hel del gillade det skarpt, och det sålde uppenbarligen tillräckligt bra för att motivera den nya ägaren av varumärket, THQ Nordic, att ge ut en remaster vid namn Kingdoms of Amalur: Re-reckoning, som släpptes förra året. Med denna remaster kom även löftet om ett helt nytt DLC vid namn Fatesworn, och nu har utvecklaren Kaiko gett oss ett livstecken från det.

I ett inlägg säger de sig äntligen vara redo att lyfta lite på skynket och ge oss en "förhandstitt" på Fatesworn. Denna förhandstitt är bilden ni ser ovan, som föreställer Gale Crossing. Platsen beskrivs som ett viktigt stopp på handelsleden som kallas för Sativa Road, framförallt för resenärer som ska ge sig i kast med att ta sig över Eldrith Mountains.

De uppger att produktionen av Fatesworn nästan är klar, men vi har ännu inget släppdatum att sätta siktet på. De har tidigare uppgett att det ska släppas i år, men inget är hugget i sten.