Hunt: Showdown har väl inte blivit sådär jättepopulärt som Crytek kanske hade hoppats på, men antalet spelare är hyfsat stabilt och tar ibland ett ordentligt skutt. Crytek har verkligen lyckats bygga upp en intressant atmosfär i träskmarkerna där omgångarna utspelar sig, och snart kommer vi att få uppleva det på ett helt nytt sätt, i form av en TV-serie.

Det är den kommande streamingplattformen Binge.com som har bestämt sig för att göra TV-serie av spelet. Serien kommer att vara live action, alltså med riktiga skådespelare, och Avni Yerli, Faruk Yerli och Pascal Tonecker från Crytek kommer att agera exekutiva producenter.

Vi har alltid vetat att Hunt: Showdown skulle se riktiga bra ut som en live action-serie. Världen är mörk, smutsig och inlevelsefull, och det finns stor potential för att berätta många bra berättelser. Vi ser verkligen fram emot att se vad teamet hos Binge kan skapa.

Om namnet på streamingplattformen känns bekant är det för att det är samma tjänst som ska göra serier av både System Shock och Driver. Vi vet inte när Hunt: Showdown-serien planeras att släppas, men Binge.com lanseras nästa år.