Playstation Plus-läckaren billbil-kun är tillbaka, denna gång för att avslöja (en français) spelen som ska läggas till i Playstation Plus i december. Som vanligt ska det hela tas med en nypa salt, men vederbörande har haft rätt flera gånger tidigare, så det är troligen hyfsat pålitliga uppgifter.

Först ut är looter-slashern Godfall, och dessutom i form av en utgåva vi inte har sett tidigare: Challenger Edition. Vad den inkluderar jämfört med standardversionen av spelet återstår att se. Spelet var inledningsvis bara tillgängligt till Playstation 5, men har sedermera fått en PS4-version.

Näst på tur är Souls-lika Mortal Shell (PS4-version), där vi får ta skalen av andra krigare i besittning. På så sätt får man tillgång till olika förmågor och stridsstilar. De fick nyligen expansionen The Virtuous Cycle, som lägger till en roguelike-doftande del.

Avslutningsvis blir det lite barnvänligare, med Lego DC Super-Villains (PS4-version). Precis som namnet antyder är det ett Lego-spel där ondingarna står i fokus. Det innebär att vi får axla rollen som bland annat Jokern och Harley Quinn för att sprida skräck/hopp i den öppna Lego-världen.

Samtliga spel ska vara tillgängliga från 7 december 2021 till 4 januari 2022.