Evighetsprojektet Skull and Bones har drivit än hit, än dit i flera år, och sägs ha kostat Ubisoft över en miljard kronor. Men trots att det beskrivits som "för stort för att misslyckas", har nog en del tvivlat på att det färdiga spelet någonsin kommer att sjösättas. Ett ljus i tunneln är dock det faktum att Ubisoft nu söker testare till det.

Det så kallade Insider-programmet är nu startat, och man kan anmäla sig här. Det rör sig alltså inte om något utbrett beta- eller alfatest, utan om något i betydligt mindre skala. Det hela inkluderar givetvis strikta överenskommelser om att inte sprida några uppgifter eller material från testen, så utomstående ska nog inte vänta sig att få se något.

Skull and Bones utannonserades 2017, och hur det såg ut då kan ni se i videon nedan. Sedan dess ska projektet ha startats om, bytt vision och genomgått en rad andra kriser. Vi kan bara hålla tummarna för att det nu är på rätt kurs. Ubisoft har tidigare uppgett att de siktar på att släppa det innan april 2023.