Det var ett par år sedan Amazon meddelade att de ämnade göra Fallout till tv-serie, och det har verkligen varit "locket på" för produktionen. För ett par månader sedan läckte dock en serie foton från inspelningarna som gav oss en bra titt på Vault 32 och en skymt av den blå vault dweller-dräkten. Nu är det dock dags för något officiellt, och det i form av ett foto.

Det föreställer vad vi får anta är en vault dweller som har öppnat dörren till valvet och gör sig redo att kliva ut. I förgrunden ser vi tre till synes förfärade personer, vars dräkter skvallrar om att detta är Vault 33. I närheten av dörren ligger dessutom en person på marken, så vi kan nog sluta oss till att alla inte ville att den skulle öppnas.

Vi vet att bland andra Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Deep State, Sons of Anarchy) och Kyle MacLachlan (Twin Peaks) ska spela roller, men utöver det har det varit dåligt med officiell information. Vi har fortfarande inget premiärdatum för serien, men vi håller tummarna för att en trailer inte är alltför avlägsen.