Dealabs har återigen skvallrat om vilka Playstation Plus-spel som kommer att göras tillgängliga nästa månad, och december ser ut att bli en riktigt intressant månad. Det här är alltså spelen som blir tillgängliga för alla prenumeranter, oavsett nivå. Inget är så klart bekräftat, med Dealabs brukar ha rätt.

Först ut är Mass Effect Legendary Edition (PS4), som alltså är paketet med den remastrade trilogin som släpptes förra året. I den putsade Bioware till grafiken och var även inne och pillade lite i spelmekaniken i framför allt det första spelet, för att göra det lite mer i linje med uppföljarna.

Därefter blir det svenskutvecklat action-RPG i form av Biomutant. Det är ett färgsprakande spel där man får sätta ihop ett muterat pälsdjur att spela som, varpå man släpps lös i en stor spelvärld och tillåts välja vilken sida man vill ställa sig på inför den analkande apokalypsen.

Sist ut är Divine Knockout, som närmast kan beskrivas ha ett Super Smash Bros-liknande koncept, fast ur tredjepersonsperspektiv. Kort och gott väljer man en av många gudar att spela som, och sen är det bara att slå av motståndarna från de plattformar man slåss på.

Om detta faktiskt är nästa månads Playstation Plus-spel så blir de tillgängliga från och med 6 december.