Epic vägrar ge sig – vi SKA spela Death Stranding, om de så ska köra ner det gratis i halsen på oss. I slutet av förra året var spelet ett av många de skänkte bort under jul och nyår, och nu är det dags igen, eftersom Death Stranding är veckans gratisspel i butiken. Så hann ni inte knipa det under den korta stund det var gratis förra gången, har ni nu nästan en vecka på er.

Spelet följer givetvis den postapokalyptiska paketleverantören Sam Porter Bridges, som får i uppdrag att sammankoppla de många olika isolerade bosättningar och anläggningar som utgör postapokalypsens USA. Spelet blev en riktig vattendelare, där många fann en djup och nyskapande spelupplevelse, medan andra bara såg det som en långtråkig promenad från A till B till C.

Som lax på sillen har Epic dragit igång en mega-rea med rabatter på upp till 75 %. Därtill man kan använda rabattkuponger på 25 % för att köpa giltiga spel, varpå man blir belönad med en ny kupong. Som om det inte vore nog har de dessutom dragit igång ett nytt belöningsprogram där man får tillbaka 5 % av varje köp man gör, vilket läggs till i ett "belöningssaldo" som man sedan kan använda för att köpa spel.