Precis som lovat visades Test Drive Unlimited Solar Crown till slut upp på allvar i går, och som ryktats har det även försenats till nästa år. Med tanke på hur spelet såg ut i gameplay-demonstrationen är det nog rätt beslut.

En hope racing-streamers hade bjudits in för att spela spelet tillsammans, och det tycks i sin nuvarande form lida av halvrisig bilduppdatering, rubber-banding och fordonsfysik som för tankarna till radiobilarna på Grönan.

Mellan gaturacen på Hong Kongön är det tänkt att vi ska hänga på diverse flådiga ställen, men frågan är hur mycket tid racingfantaster kommer att tillbringa i baren eller vid poolen när det finns gummi att bränna.

Släppet sker hur som helst inte i år som planerat, utan skjuts upp till tidigt 2024. I ett pressmeddelande nämns dessutom bara Playstation 5, Xbox Series X/S och pc som plattformar, så Nintendo Switch-versionen kan ha blivit skrotad. Switch-loggan visas å andra sidan fortfarande på spelets webbplats, så kanske är tanken att släppa det på konsolen vid ett senare tillfälle.

Ett slutet betatest ska hållas den 24 juli, och vill man få chansen att vara med måste man registrera sig för spelets nyhetsbrev.