Ända sedan det blev känt att Charles Martinet inte längre kommer att agera röstskådespelare åt allas vår Super Mario – utan istället anta rollen som Mario-ambassadör – har folk spekulerat i vem det är som kan tänkas dra på sig de blå hängselbyxorna.

Och under några timmar trodde vi faktiskt att vi hade fått ett svar, eftersom en användare på 4chan lade upp en lista med röstskådespelare som ska ha grävts fram ur den demo av Super Mario Bros. Wonder som nu finns i demokiosker i USA. Alla namnen var inte kopplade till specifika roller, men genom uteslutningsmetoden kom internetanvändarna fram till att det borde vara Mick Wingert som är Marios nya röst.

Wingert är en välrenommerad röstskådis som bland annat spelat Tony Stark i Marvel Rising: Heart of Iron och Heimerdinger i den populära League of Legends: Arcane-serien. I ett uttalande till IGN säger dock Wingerts agentur, Epoch Talent, att han varken kan bekräfta eller förneka att han är involverad i Super Mario Bros. Wonders, men att han kan bekräfta att han inte spelar Mario.

Om listan från 4chan är komplett och riktig så är det i princip bara Kevin Afghani som återstår, som internetanvändarna tidigare kopplade till karaktären Wonder Flower i spelet, eftersom han tidigare har gjort en mer eller mindre identisk röst. Det skulle kunna vara så att han även spelar Mario, men för stunden förblir mysteriet med Marios röst olöst.