Hack i häl på Mac-versionen av Steam bjuder #Valve på en annan saftig gratisgodbit - det svårt hyllade fysikpusslet #Portal blir ditt utan kostnad om du plockar hem det senast den 24 maj.

Portal släpptes i oktober 2007 och det kan beskrivas som ett tredimensionellt fysikpussel. Du har som mål att ta dig levande ut ur ett laboratorium och till din hjälp har du en portalpistol. Den används för att överlista diverse hinder, som blir allt svårare ju längre du kommer. Spelet har belönats med åtskilliga utmärkelser och skyhöga betyg (bland annat här). Med andra ord - skaffa!

Tack till Ichinin, Massy, Swasse för detta #nyhetstips!
http://store.steampowered.com/app/17510/ "This game requires that you own a Source engine game such as Counter-Strike: Source, Half-Life 2, or Day of Defeat: Source. Click here for a full list of games that meet this requirement. Please note that Portal... 16/05 för er som inte riktigt fattat enu, Ifal du går in på steams butik kan du hitta Portal att köppa för 0€, du kommer du ÄGA deta spel vilket menar att det inte är någon Testperiod utan du kan ha det för evigt, Däremot så kmr det börja kosta pengar att köp... 15/05 Vadå så om man laddar ner det innan den 24 maj så får man spelet? 14/05 Inte konstigt att de va kort när det från början va ett skolprojekt. Tycker inte man ska kräva 8-10h pusselspel gjort av glada hobbyprogrammerare som ger sig på denna unika speltyp för första gången. Som Valve säger själva va spelet endast "ett test"... 13/05 Goda nyheter. Tack för det! 13/05 haha jo, det är ett kort spel, men ett suveränt sådant. ;) Hellre två timmar njutning än tio timmar halvgäsp! 13/05 Trodde jag, men det var en halvtimme kvar att spela. Kort sagt: Kort spel. 13/05 Tackar för nyheten FZ! Kollar sällan på Steam, och det här vill man ju inte missa. Success! Portal is now registered to your account on Steam. 13/05 Har av avsikt att ge det en till chans nu, men tidigare orkade jag inte lyssna på den där långsamma irriterande rösten. 13/05 Du måste klicka på installera direkt på den sidan efter du "köpt det". Men jag förstår inte riktigt, spelet ligger inte kvar bland mina spel om man avinstallerar det. Så får vi verkligen spelet egentligen? 13/05
Skicka en rättelse