Om du skulle råka vara medlem på Xbox.com, prenumererar på deras nyhetsbrev och från och till kollar din mail bör du lägga märke till att #Microsoft ibland skickar ut meddelanden om vad som är på gång. Oftast är dessa bra utdaterade om man jämför med exempelvis yours truly - FZ - men igår kväll gick det att notera att ett inför E3-meddelande skickats ut där det utlovas stora saker på E3.

Klicka för mer information

E3 är världens största tv-spelsmässa och platsen där vi gör våra STORA tillkännagivanden om vad som är på gång på Xbox. Du kanske tror att det kan bli svårt att överträffa förra årets gigantiska nyhet om Project Natal. Då får du tänka om.

I år kommer vi att göra ännu STÖRRE tillkännagivanden på E3. Men för att få veta alla detaljer måste du förstås se det hela live på Xbox.com kl. 19:30 CET den 14 juni. Det är något du inte vill missa, lita på oss.

Det är fritt för tolkning hur man definierar "gigantiska nyhet om Project Natal", men om man utgår ifrån att det har med casual att göra blir det nästan en smula lustigt. Kanske gå ut och sparka på bollar istället för att hoppa omkring helt skogstokig inomhus? Nej, skämt åsido bör ni hålla ögonen på oss för att ta del av allt nytt som kan tänkas visas upp. Vad skulle du vilja att Microsoft har som "megaton"-tillkännagivande?

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.