Det ack så snålt tilltagna utbudet av bra rallylir blir förhoppningsvis lite fylligare när #WRC: FIA World Rally Championship släpps inom kort. Spelet lockar med att innehålla samma team, förare, kartläsare och "banor" som förlagan och i en nykläckt trailer får vi stifta bekantskap med nära två minuters fortkörningspornografi.

Spelet släpps den 8 oktober till Xbox 360, PS3 och Windows. Vad tror du - kan det mäta sig med hardcore-liret #Richard Burns Rally?

äntligen! hoppas det blir bra! kan inte se klippet här på jobbet men jag hoppas! 30/08 Najs, behövs alltid mer rally lir.. :) Men Codemasters kommer alltid vara bäst, :) 28/08 Najs, behövs alltid mer rally lir.. :) Men Codemasters kommer alltid vara bäst, :) 28/08 Bland det viktigaste: *Fysiken *Vägbanans detalj-nivå. Det finns allt för många spel med usla spel-krön--> ..../``\.... Men som syns i making of filmen (http://www.fz.se/filmer/20100617/wrc-making-of-e3-2010/) (wireframe) duger det nog. Sen finns galna... 27/08 Ser otroligt stelt och tråkigt ut... 26/08 Svårt att bedömma utan att ha kännt på det med min G25, just känslan i ratten var vad som gjorde Dirt 2 så pass bra trots sina stora brister. Men det ser helt klart bättre ut nu än de tidigare videorna. 26/08 Sugen på en förhandsbokning. Men jag hoppas på ett demo så man får en känsla av det innan man gör nåt. Hoppas som fan att det blir bra, är så lite rally-spel ut. Tycker första DiRT var det senaste riktiga rally spelet tyvärr :( 26/08 "Skoj" förstår jag inte riktigt, om det nu inte är ett visuellt skämt som endast snygg grafik kan åstadkomma. Lite "wowigare" blir det väl dock, och inget fel med det antar jag. Men gameplay går alltid först för min del. Visst, om spelet ser fruktansvär... 26/08 För mig är grafiken en stor del av spelet då det förbättrar upplevelsen avsevärt. Det var också det som gjorde Dirt2 så skoj, det kändes mycket verkligare pga. sin grafik. 26/08 varför ska alla spel vara så grafikst wow wow wow, funkar inte spel för er grafik junkies även om det inte slår det mest snyggaste spelet just nu, vilket är förresten det just nu grafikst snyggast? sett rätt tunt ut med det sedan Crysis, sluta gnäll om... 26/08
Skicka en rättelse