#Bethesda tillkännagav idag att nästa DLC till #Fallout 3 kommer nå konsumenter den 23 juni. Point Lookout är namnet och Bethesda säger att det är det DLC som är mest open-ended än så länge. Det utspelar sig i träsken kring Wasteland, eller ödemarken på svenska och innebär nya achievements, perks och inte minst en dubbelpipig hagelbrakare. Inget pris tillkännagavs, men 800 MS Points, precis som de tidigare, är vad vi förväntar oss. Detta gäller då Xbox 360- samt pc-användare. I juli släpps som vi nämnt även nästa DLC, Mothership Zeta, där du blir bortrövad av illasinnade någonting.

Om du sitter med en vacker liten Playstation 3 kommer du under denna månad få tillgång till Operation: Anchorage, varefter med någon månads mellanrum det fylls på tills du har dem alla. I oktober släpps även Fallout 3: Game of the Year-utgåvan med alla DLC till fullpris för ett nytt spel. Sen att försäljare gillar att pendla i pris något enormt, kan göra att du säkerligen kan hitta det för mellan 4-700, helt beroende på var du letar.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.