De gångna veckorna har ryktesmaskinen gått på högvarv och anledningen heter Spike Video Game Awards som går av stapeln 11 december. Bland annat ska #Bioware visa upp ett nytt spel under galan och de många reklamfilmer som visats inför spektaklet pekar mot att flera andra alster med hög profil kommer att avtäckas.

Det senaste ryktet baseras på den nya trailer som den amerikanska tv-kanalen Spike pytsade ut till allmänheten tidigare under dagen. Om man pausar filmen ungefär 20 sekunder in - strax efter att orden "Titta närmare" dyker upp - syns en tydlig referens till #Capcoms välrenommerade skräckserie #Resident Evil. "Var på din vakt. Håll dig vid liv. Rapportera symptom," står det på en benvit bakgrund och alldeles intill hittar vi den välkända Biohazard-symbolen.

Tidigare under månaden rapporterades det från flera spelmediers håll att #Slant Six Games just nu arbetar på ett nytt spel i serien kallat Resident Evil: Raccoon City. Kanske är det just det som avtäcks på Spike Video Game Awards om drygt tre veckor?

Asså droppa Raccoon City already! Ge oss en ny del fast mer old school känsla. Jag har varit en stor RE fan sen tidiga tonåren. Men efter 5an så bara dog nästan allt jag kände för serien... Dags att bli bra igen, RE! 26/11 Måste säga att jag inte har spelat ett enda bra Resident Evil spel sedan 1an till GameCube 2002, alla efter det har varit ok, 4an bäst bland dom och 5an också helt ok. Men tror aldrig CAPCOM kommer lyckas med att få tillbaka känslan i 1an, till GC. 26/11 Re4 och Re5 var båda sämst, ge oss riktiga Resident Evil 26/11 Hoppas verkligen på långsamt gående zombies, vill uppleva RE2/3 tiden igen! 26/11 Att döma av spelets utvecklingstitel kommer du nog tyvärr att bli besviken :P. Hoppas också på att de går tillbaka till den gamla formulan pre RE4. Hoppas kan man ju göra iaf... 26/11 de senaste har bara vart skräp action spel. Vart är den gammla mysiga zombie känslan? 26/11 Me like! En av världens bästa spelserier! Nu hoppas jag bara att det inte handlar om Raccoon City. Vill se något nytt och speciellt vad som hände med Hunk! 26/11 Dom som inte fattar att det handlar om ett RE i gammal stil med Zombies osv är bra korkad. Men tanke på titeln RE: Raccoon City, Raccoon City är ju sprängt för längesen, så spelet måste ju utspelas antingen innan eller samtidigt som RE2 och Nemesis... 26/11 Hoppas innerligt på något som liknar 4:an. Jag uppskattade även 5:an även fast det var ett renodlat actionspel. 26/11 Är en stor resident evil fan, jag hoppas fan att zombierna kommer tillbaks, och horror elementen är intakta, har dock verkligen inget emot med COOP 26/11
Skicka en rättelse