Uppgifter gör gällande att standard-kärror konverteras till högpolerat skick.

#Gran Turismo 5 svänger sig med en bilpark på över 1000 kärror. Minst sagt imponerande, men blott omkring 200 stycken av dem är av så kallad premium-modell med högre detaljrikedom, cockpit-vy och annat godis. Men nu ser det ut som att ett antal standard-kärror framöver kommer göras om till premium-modell.

Cockpit-vyn verkar bli tillgänglig i fler bilar framöver.

Uppgiften kommer från sajten GT Planet som hänvisar till en bloggare som i sin tur uppger en intervju med #Polyphony-chefen Kazunori Yamauchi i den japanska speltidningen Famitsu som källa. Och den källan har lite för många mellansteg för att vi ska våga klassa uppgiften som officiellt bekräftad, men ett gott tecken är det onekligen. Vi rapporterar så fort vi hör något mer.

Fixa så man slipper gå ut till menyerna och ladda om samma bana när man klarat den. Skulle vara underbart att kunna nöta samma bana gång på gång och slippa 40 sec ladd tid varje nytt försök. 16/12 [quote=Xstioph] Rally är ju hur lätt som helst. Speciellt på snö. Vann med två minuters marginal på Gran Turismo Rally hah :p Över alla stages alltså, totalt. Bara ta det lugnt. Slå av alla driving aids, speciellt TC, annars accelerarar man cplångsamt... 16/12 Audi A3, Fiat Coupé, Fiat Barchetta och Alfa Romeo GTV 6 (frrån '00) är fyra bilar jag skulle vilja ha i premium. Tyvärr lär det väl bli ännu fler riskokare istället. 16/12 Ingen större risk för det tyvärr.. Har ingen ambition att få guld.. Möjligtvis på fullvarven @ Nürburgring, men inte ens det tror jag att jag skulle klara. Finns liksom ingen realistisk chans för mig, ens om jag skulle nöta det dag in och dag ut, en och... 15/12 TVÅ tusendelar från guld. TVÅ!!!:evil: 15/12 Bara det blir billigt dlc 15/12 Finns 9 extra tävlingar vid level 25, och Sebastian Vettel challenge vid lvl 30 lär hålla dig upptagen och få dig att tappa håret i veckor om du siktar guld på allt. 15/12 Om några decennier kanske alla 1031 är Premium, hehe. 15/12 Kerrai3# De skrev att det kommer ske genom update så det kostar inget.Men däremot kommer dom säkert släppa nya bilar som DLC. 15/12 Eftersom jag kör mest med vyn "bumper-cam" så har det ingen större betydelse precis... då jag ändå inte ser bilen. Men bilarna ska ju ändå vara detaljerade utvändigt eftersom man ser de ai-styrda. 15/12
Skicka en rättelse