Om vi ska våga tro den malaysiska upplagan av PC Gamer så är #Grand Theft Auto IV kanske på gång till pc. Tidningens senaste nummer har nämligen #Rockstars än så länge konsolexklusiva gangsterepos på omslaget, vilket än en gång satt fart på spekulationerna. Men några officiella besked från rockstjärnorna har ännu inte hörts och eftersom FZ-redaktionens malajiska är lite ringrostig har vi inte lyckats luska ut vad som står i tidningen.

Från #Grand Theft Auto III och framåt har nya GTA-spel inledningsvis varit konsolexklusiva. Rockstar har strax efter premiären tillkännagett att en pc-version varit på gång, och denna har släppts ett drygt halvår senare. GTA IV släpptes i april och möttes av idel hyllningar (FZ stämde in i kören), men ännu har alltså ingenting sagts om att man ämnar porta spelet till Windows.

Uppdatering: våra forumiter har luskat reda på att GTA IV inte är aktuellt för pc, åtminstone inte som tidningen antyder. En pr-människa från Rockstar dementerar saken.

Det ligger för mycket pengar i det för att dom inte ska släppa det till PC. Seriöst om man skulle sälja abnormt mycket GTAIV och verkligen vet det,då gör man det. Jag är inte rädd att det inte kommer släppas till PC,det är idioti av Rockstar om dom inte... 29/07 Jo, Microsoft har ju erkänt att de försenar spel till PC eftersom de vill sälja fler konsoler: källa: [http://www.gamesindustry.biz/articles/microsoft-game-studios-europe-part-2] 28/07 men det är mmorpgs förtjänst få in det i ditt huve. 28/07 Piratverksamheten har ju ändå visat sig vara ett bullshitargument, eftersom PC-spel fortfarande säljer mer än alla spelkonsoller; http://www.dfcint.com/wp/?p=222 28/07 VARFÖR, skulle dem inte släppa det till pc?... pga piratverksamhet? serri... folk köper spel som detta 28/07 Kan tänka mig dem dementerar ryktena för att folk inte ska få för sig att vänta på pc versionen och faktist köpa konsolversionen, sen finns säkert en hel del gjutna pirater som har vikt sig och köpt spelet för att det inte är bekräftat att det kommer... 27/07 Spelar ingen roll.. Lite överreklamerat/hypat spel.. 27/07 Där var den ja... 27/07 Det här är ändå det bästa tecknet: http://megagames.com/news/html/pc/rockstartrickedintoconfirminggtaivpc.shtml En snubbe som påstår att han har problem med surroundljudet till PC-versionen av GTA IV och mailar supporten om problemet. Det här är det avs... 27/07 ... Fast vi gamlingar vet ju hur det ska gå till, Fort Apocalypse på c64 1984, det enda spel som förtjänar 5/5 alt. 100% i betyg[/quote] Ruggigt bra spel! Men det ser ut att härstamma från 1982 (http://www.lemon64.com/?mainurl=http%3A//www.lemon64.com/g... 27/07
Skicka en rättelse