Ingen Infinity Ward-stämpel på höstens actionlir?

Årets stora fråga för Call of Duty-tillbedjare är om #Infinity Ward får förtroende att knåpa ihop #nästa del, som i vanlig ordning väntas dyka upp i november. Det är fullt möjligt att svaret är nej, att det istället blir den färska studion #Sledgehammer Games som får äran.

Företaget söker medarbetare och arbetsbeskrivningen för tjänsten som community manager frågas om man är sugen att jobba med "nästa Call of Duty-spel". Såvida det inte dyker upp någon titel innan den så gott som obligatoriska november-releasen lutar det alltså åt att Sledgehammer axlar Infinity Wards mantel.

Så sent som förra veckan ryktades det att nästa spel i serien blir en föregångare till #Modern Warfare. Ett annat rykte spekulerade i motsatt tidsriktning: ett Call of Duty i rymden.

#Activision-ägda studion Sledgehammer Games bildades för ett drygt år sedan av #Dead Space-medarbetarna Glen Schofield och Michael Condrey. En titt på hemsidan undanröjer alla tvivel om att de faktiskt snickrar på ett Call of Duty, men om det blir årets "ordinarie" version eller något annat är ännu inte officiellt bekräftat.

Sluta vara så negativa :0 Detta kan bli bra :)) Föresten, vet någon hur det kommer bli med spelmotorn? Är det "gamla" Cod4 motorn (love : ) som gäller? 17/01 Stoppa pressarna, Hannu87 säger nej tack. COD dog efter WaW, Enligt Hannu87 och Bagdad Bob så ljuger försäljnings siffrorna. 15/01 Folk klagar väldigt mycket på COD serien men när väl ett nytt kommer ut så springer alla och köper det omedelbart. 15/01 COD+UO,COD2 var underbara WW II spel men sedan MW1/2 kom har det gnällts men är det för att det är mer "mordenrt" än gammalt WW II för är inte WW II spelen lite utjatade? jag menar BF 2 BC2 är ju underbart kul men det är också mordent fö va finns där... 15/01 Cod ett och två är de absolut bästa spelen. Jag gillar inte att de har tagit bort känslan av att vara en riktig soldat till att man är någon sorts super soldat som är jättetuff och klarar allt. Ett av de starkaste ögonblicken i cods historia är ju när... 14/01 Lägger dom in lite teamplay och rekyl på vapnen kan det kanske bli värt att köpa. Tills dess håller jag mig till Battlefield 14/01 Why? Därför att Infinity Ward inte finns längre, det är i princip bara namnet kvar. Folket bakom företaget har gått antingen lämnat självmant eller blivit avskedade (http://www.cynicalsmirk.com/who_remains_at_infinity_ward.html), de flesta har sedan sta... 14/01 men snälla håll till nutid...i rymden like WTF!? nej tror jag kommer skippa köp av detta cod håller mig till black ops. 14/01 Cod e skit...fick black ops, e ju bara ett linjärt actionpangare där det inte spelar roll hur mkt fiender du dödar, utan om du når nästa checkpoint i spelet, då upphör helt plötsligt all fiendeström för stunden. Sådana 90-tals spel avskyr jag 14/01 CoD 1, 2 o waw var bra. resten e bara trasigt skit! Black ops är väl rätt okej... Så lite nytt blod kanske kan tillföra nåt bra i serien eller helt tvärtom. nä gå tillbaka till röterna o gör om gör rätt. 14/01
Skicka en rättelse