Den första spelfilmen baserad på #Capcoms Street Fighter-serie dök upp 1994, innehöll namn som Jean-Claude van Damme och Kylie Minogue (!) och fick ingen nåd hos kritikerna. Femton år senare är det dags för ett nytt försök i och med Street Fighter: The Legend of Chun-Li, som enligt Capcoms årsrapport ska lanseras världen över i februari nästa år.

Kristin Kreuk (Lana Lang i Smallville) spelar titelrollen och Andrzej Bartkowiak (Doom, Romeo Must Die) intar registolen. Hur låter det? Inget vidare, tycker van Damme, som säger till MTV att han tackade nej till medverkan eftersom han fortsättningsvis bara vill göra sånt som han kan vara stolt över. Vi kan eventuellt trösta oss med att #Street Fighter IV ska släppas till pc, Playstation 3 och Xbox 360 i samma veva, enligt uppgifter från filmens producent.

haha van damme. som att han har något att säga till om med hans underbara status i filmvärlden :P 05/10 Första filmen är ju störtskön. 05/10 Det fjantiga var ju att rollbesätta en belgare som inte kan flytande engelska som en heljänkare. Blir lite fel. 12/09 Universal Sodier ftw! En favorit helt klart :D ------- Det han säger i intervjun låter bra och jag håller tummarna för att han når sitt mål och får göra något nytt som känns meningsfullt för honom... Men på sätt och vis är det ju ändå synd att han inte... 12/09 nopp visste inte äns att det fanns en tidigare innan jag läste det här ^^ 12/09 Du såg aldrig den första eller? :P Nåt av det sämsta jag sett. ;) Och då är jag ändå ett diehard-fan av SF-serien på konsol/arkad, och äger de tecknade filmerna. Nej, fan om den nya rullen blir lika usel, då dör jag. :down: Edit: Det var Raul Julia (som... 12/09 OMFG!!!! Street Fighter film :O !!! YEEEES! va Coolt! - Den ska jag se på Bio!!! 12/09 Första filmen är ju kultförklarad! :) Men varför ska de fokusera den nya filmen på en av de tråkigaste karaktärerna i serien? Hon var ju fan bara en slav i bakgrunden i första. 12/09 Första filmen har Raul Julia som Bison, och bara det gör den sevärd som fan. 12/09 asså ska man skicka ut en gubbe och panka på folk med järnrör knivar mm och sen slå sönder telefonkiosker för lite mat och varför inte kalla in en polis som skuter en raket och slår ut fienden som är en överlägsen :) spel okej men film ? kan väll alldri... 12/09
Skicka en rättelse