För ett år och en dag sedan skrev vi för första gången om rymdskräckisen #Dead Space. Det har varit relativt tyst om projektet men på sistone har det börjat röra på sig. I natt fick vi tag på ett nytt filmklipp i vilket utvecklarna guidar oss genom den svåra konsten att slåss i miljöer som saknar luft och gravitation.

Dead Space skrämmer vettet ur dig på pc, 360 och Playstation 3 från och med den sista oktober. Håll utkik efter FZ:s förhandstitt innan dess.

[v=3083]

Här återupplivas en tråd ser jag, men jag måste ju bara lägga mig i. F.e.a.r förstörde ju alla skräckmoment och jag orkade inte ens spela klart det för det var så fantastiskt ointressant. 30/10 Kan ju säga att det här spelet är lugnt läskigare än fear. Fera är så tjatigt. 1. unknown origin 2. något läskigt händer 3. inget händer 4. klon-soldater händer. 5. börja om från punkt 1 igen. Och föra att vara ärligt.. trailen sög. Speler äger. Vill... 29/10 Var e skräcken? Ser ju skit b ut. Dom monsterna i trailerna hade ju inte skrämt en 10 åring i dagens samhälle. Nä tacka vet jag gamla goa Fear. Den tösen höll mig nästan vaken =) 01/10 "We studied....... NASA website"?????? LOL! Wow.. vilken research! 27/09 Exakt. Alternativt ha någon slags uppgradering eller separat pryl som man kan använda som thruster vid Zero-G tillfällen. 26/09 *host*CRYSIS*host* Inte för att det nödvändigtvis är bra, men det skulle kunna funka så. Dessutom till skillnad från crysis som har en nanosuit så är man en snubbe med en slags engineering suit här, fullt troligt att den kan ha thrusters någonstans. 26/09 Och hur hade du då tänkt dig att gameplayet skulle funka i ZERO g... 26/09 Alltså, om Mercenaries 2 är en 2:a i Grafik, vad är då en 5:a? Den här grafikhysterin har ju gått för långt nu. Dead Space är ungefär lika snyggt grafiskt sett som Mercenaries två, ävenom stämmningen är bättre. 26/09 Gameplay var värd kanske en 4 av 5... resten GFX AI osv låg på 2a... 26/09 Köper nog detta när det sjunkit i pris litet. Planerar datorköp snart så då kommer det att behövas flis. Gillar både sci-fi och skräckspel dock så detta blir att ha med på önskelistan i jul om inte annat :) 26/09
Skicka en rättelse