Fler tillkännagivelser från Microsoft-presskonferensen på Tokyo Game Show, denna gång är det #Tekken 6 som kommer att dyka upp till Xbox 360 och Playstation 3.

Spelet har sedan tidigare bekräftats till Playstation 3 men nu meddelar Xbox-chefen John Schappert att det även kommer att finnas till Xbox 360 vid lanseringen.

Handlingen, om man kan tillskriva ett fightingspel en sådan, är baserad på #Tekken 5 och #Tekken 5: Dark Resurrection, likaså spelmekaniken. Ett nytt rage-system står på listan över eftertraktade nyheter och spelet väntas även innehålla ett fyrtiotal karaktärer.

tekken 6 är riktigt ballt att köra på arkad i japan. men då får man ju alltid lira på stora fina hd-skärmar som gör sig så mycket bättre för det här liret. när street fighter 4 kom ut så var det ju inte ens i närheten lika snyggt som tekken 6. det nya... 18/10 Jag skulle då aldrig klara av att spela Tekken på en xbox i alla fall. Kanske bara är jag, men jag tycker inte kontrollen passar för det alls. Knapparna är liksom inte lika mjuka och lätta att masha som de på ps3-kontrollen. Det mesta kan nog lösas med... 11/10 Hoppas inte den sena releasedatumet beror på att de skjuter upp spelet för att releaset till båda ska vara samtidigt... jag menar, arkadspelen som finns ute nu byggdes på PS3-motorn, så att det ska ta en sådan ruskig tid är lite skumt. Sen att 360-kontr... 11/10 Tja, som konsument så är det ju bara bra ^_^ Okej att konkurrens bara är bra, men låt isåfall konkurrensen finnas emellan spelbolagen så fokusen ligger kvalitetsspel och inte emellan dem som gör hårdvaran. 10/10 För att själva grund anledningen till att ha olika spelmaskiner på marknaden försvinner om alla spel ska finnas till alla konsoller. 10/10 Därför att PS3 förlorar en till exklusiv titel som all fanbois kan tjafsa om. Själv skiter jag i att det kommer till 360, däremot misstänker jag att ps3 ägarna får vänta längre på att spelet ska komma pga 360 release. Mer spel åt folket! :D 10/10 Varför tycker du att det är dåligt att fler människor får njuta av spelet? 10/10 Nice att vi vet mer nu om då det kommer osv... dock tycker jag inte om att det inte är ps3 exklusivt.... Hoppas att ps3an dock kan få exklusivt material eller något... hade varit nice :) 10/10 P.S Tekken Tag va sista riktigt bra. Japp det är mer eller mindre en upphottad tekken 3 så jag håller med den som sa att tekken 3 va bäst. 10/10 Varför vill man spela ett fighting spel med ett icke fungerande styrkors. Jag e inte sur för att 360 får spelat, alla spel borde vara till alla konsoller så skulle jag bara behöva en men jag tycker det är synd att de som köper det på 360n inte kommer... 10/10
Skicka en rättelse