Tätt inpå den olycksbådande stängningen av betan kommer beskedet fansen befarade – THQ skrotar RTS-titeln.

Online-fokuserade realtidsstrategititeln #Company of Heroes Online skrotas, meddelar #THQ. Anledningen sägs vara att utgivaren "omvärderat sina strategier" för den asiatiska free-to-play-marknaden.

Spelet var tänkt att bli en online-variant av #Relics extremt hyllade krigsspel från 2006 – #Company of Heroes. Då beskedet om nedläggning kom hade titelns betafas abrupt avslutats, vilket alltså visade sig vara det dåliga omen fansen befarat.

THQ:s #WWE Online lades också ned i samma veva.

ET? ;) 05/02 Medhåll... men... Sci-Fi är ju bara en del av Fantasy :) 05/02 FAN jag som har betalat typ 15 dollar för COHO cash och är lvl 48 på airborne............ allt i onödan kan man säga........ 04/02 Level bestämmer inte över vilken matchning det blir. Jag har spelat som låg level mot lvl 50 spelare och total dominerat dem. Visst det är lite svårare men det är inte omöjligt att vinna. 04/02 "A massively multiplayer online game (also called MMO and MMOG) is a multiplayer video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously. By necessity, they are played on the Internet, and feature at least one persisten... 04/02 meeeen neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. assholes 04/02 Säger inte direkt emot dig men MMO är en ganska utsträckt genre och CoHO var ett stort online spel som säkerligen skulle kunnat bli väldigt stort med tanke på att det var gratis och därför anser jag att det skulle kunna klassas som ett MMO. Men självast... 04/02 BRA! :up: Inga fel onlinespel, tack. Sätt igång nu och arbeta på Company of Heroes 2. 04/02 Jag tyckte att matchmakingen var riktigt usel när jag körde under betan. Jag och en polare blev matchade mot lvl 34-folk när vi var lvl 5. Hände flera gånger, och ofta fick man vänta i 3 minuter innan. 04/02 Hade det på känn. Det är ju sjukt synd att dem lägger ner spelet dock. COHO är inget MMO. Det är bara ett vanligt multiplayer spel med items, levling och en ladder. Inte för att vara elak men folk idag spottar ut ordet MMO i allt för stora mängder nuför... 04/02
Skicka en rättelse