Ryktet om den uteblivna grafikuppdateringen är starkt överdrivet.

Turerna kring en eventuell DirectX 11-patch till pc-versionen av #Crysis 2 har varit många. Först skulle den släppas förra måndagen, sedan dementerade #Crytek att de överhuvudtaget hade några planer på att lansera en grafikuppdatering. Nu kommer det officiella beskedet, via spelföretagets forum, att den tyska storstadsdjungeln får en uppdaterad skrud, trots allt.

Inget releasedatum angavs för den kommande uppdateringen, men användaren Crytek-Tom skriver i ett inlägg som postades tidigare i dag så här:

– Vi skulle vilja utannonsera att det kommer att släppas en DirectX 11-patch till Crysis 2. Vi jobbar på att få ut så mycket som möjligt ur DirectX 11, så vi väntar med att ge besked om innehållet tills vi är lite närmare releasen.

Om du producerar ett spel och vet att det finns fyra gånger fler kunder som är villiga att betala på consolesidan så designar du såklart spelet efter deras hårdvara, sen tänker du såklart att ett par 100.000 tusen till köpare på PC sidan är ju pengar... 10/04 Vilket spel enligt dig har "spelkänsla"? 10/04 Lite mer som att de programmeras i datormiljö men programmeras och designas till konsol som sedan portas till PC. 10/04 Alla spel görs i datormiljö och "portas" till konsol ;) 10/04 Idiotiskt inlägg rakt igenom, dessutom portas det TILL PC. Tror du det hade gnällts så mycket annars? Förstår inte ens varför ni på konsol skulle vilja ha en sån sak som "press start to begin" för att sedan komma till menyerna? Enda anledningen till att... 10/04 Tycker inte om konsoll fjantar som inte förstått sig på grafiken i PC, den utvecklas hela tiden, och har fortfarande bättre grafik i ALLA spel än konsollen, PS3 / Xbox har aldrig haft bättre grafik än PC och kommer aldrig att kunna ha! nuff said. 10/04 Konsolportar ser alltid bättre ut på PC, du har uppenbarligen ingen vidare koll. Sen om din dator är slö så är det ditt eget fel, använd common sense och förlita dig inte på antivirus program över huvud taget, slöar bara ner din dator rejält och hjälper... 10/04 Pc har blivit så dåligt på senaste tiden. Jag kan förstå varför fler och fler väljer konsollspel och varför spelutvecklarna väljer att porta till konsol. Det säljer mera, roligare och man når ut till större publik. PC = uppgradera 24/7, datorn segar,... 10/04 Finns det någon här som kan spela Crysis 1 på MAX utan lagg? Om svaret är nej, varför skulle Crytek enkom göra ett spel för folk att testa prestandan på sina datorer? 10/04 lycka :) 09/04
Skicka en rättelse