När släpps Blizzards diaboliska långkok? Vi hoppas få svaret på E3.

Få företag har lyxen att spendera så mycket tid (läs pengar) på sina spel som #Blizzard, vilket kan vara lite frustrerande för oss som väntar på deras nästa (förmodade) succé. #Starcraft 2 var spelbart i ett par år innan det äntligen nådde handeln och #Diablo 3 verkar ha en liknande resa.

Nu brukar #Blizzard sällan lägga särskilt mycket energi, om någon, på E3-mässan utan istället satsa att krut på sitt eget Blizzcon-evenemang. #Activision är däremot på plats så vi har inte gett upp hoppet om att få ett releasedatum under Los Angeles nördvecka.

@cyberzaikoo Dom har hållt på i 3 år så det är nog ganska omöjligt vid det här laget :) 01/06 Förvisso, men Blizzardvarumärket är så inarbetat och Diablo III så känt så jag tror inte de lär förlora så mycket om de så hade släppt det i Januari. Fast det e klart att de vill maximera vinsten och slå försäljningsrekord och de kommer inte ha några... 22/05 Högst antagligen kommer D3 i Q4 detta år. Största orsaken är att majoriteten av alla inkomster från spel kommer från just Q4, runt jul osv.. sen är näst största delen runt sommaren. Så kan nog förvänta sig en release till julen :) 22/05 D3 's släppdatum lär knappast annonseras på E3, snarare på Blizzcon senare i höst. Skulle gissa på att spelet släpps vid jul, vore en trevligt julklapp. :) 21/05 Du kanske skulle byta nick då LordOfTerror... Är man ett fan av ett spel så vet man var man ska titta för att få det senaste nyheterna om spelet. Även efter release. 21/05 Precis vad jag tänkte när dom satte ett Blizzard spel på denna listan. 21/05 Det känns inte som Diablo III är lika givet köp längre. Skyrim och Deus Ex går nog före Diablo nu. Tycker inte om dessa gigastora monster. När det gäller Starcraft 2 så verkar spelet ha försvunnit efter releasen. Jag hör inte många snacka om det spelet... 21/05 Bara dom gör det lite mörkare som 1an och 2an så är jag nöjd. Nästan alla bilder jag sätt ser hemska ut =/ 21/05 Är det någon idé att hoppas på att Blizz dyker upp på E3? De håller sig väl till Blizzcon? :p 21/05 Jag gillar Blizzard, de tar tid på sig med sina spel, vilket syns på slutresultatet :) 21/05
Skicka en rättelse