"Konsolspelarna kanske är intresserade av det", hintar CD Projekt.

Ett nytt The Witcher-spel avslöjas på E3-mässan nästa månad, berättar #CD Projekt. Utvecklarna vill inte säga mer än så i dagsläget, men mycket pekar på att det kan röra sig om en konsolversion av #The Witcher 2: Assassins of Kings.

– Jag kan såklart inte säga något av tusen anledningar men det är ett Witcher-spel, och jag kan säga att konsolspelarna kanske är intresserade av det, säger senior producer Tomasz Gop.

Det handlar inte om The Witcher 3.

– Nej, jag ska inte ljuga för dig. Vi har inte påbörjat arbete på The Witcher 3. Men det är möjligt att vi kanske gör det i framtiden.

The Witcher 2 till pc släpptes alldeles nyligen. FZ tokälskade.

Bilden föreställer The Witcher 2.

öhö! 26/05 Jag är besviken på The witcher 2. Jag tycker det har lite innehåll , visst många olika val men fortfarande jävligt kort.... Visst det är snyggt men det avgör inte gameplay för det är drygt med den dåliga inventoryn och att man kan bära så lite och inte... 26/05 Jag hoppas på ett Witcher 3, ett nytt försök på spelet They och ingen konsollversion alls, vore fint då det är så få, fina PC-exklusiva titlar nuförtiden. :( 25/05 CPR vill tjäna pengar på sina spel genom o släppa till alla formaten. vilket är sund affärstrategi. det är mer än vissa "störda" spelbolag vill göra. CPR gör så mycket rätt som spelbolag att det har gått förbi många andra spelbolag. jag tycker även att... 25/05 Håller på att spela igenom 1an för första gången och måste säga att det är riktigt grymt. Av allt att döma så verkar ju 2an riktigt grym också! Undrar dock vad det här kan röra sig om! 25/05 Rekommenderar att skaffa ny PC, du kommer inte ångra det! 25/05 Inte oväntat att det kommer en konsolversion. PC versionen är så nerdummat och det märks att dom har haft konsol i åtanke, tuvär. 25/05 Inte så långsökt. Mycket lättare att porta PC -> Xbox än PC -> PS3. 25/05 än så länge pallar ju datorn men fördelen med konsol e ju helt klart att du inte behöver uppgradera 1 gång om året för att spela det senaste xD 25/05 Konsolversion endast till Xbox 360? Iaf om man ska tro ESRB sida. http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=31097&searchkeyword=witcher 25/05
Skicka en rättelse