Kabelanslutna möss, tangentbord och handkontroller var länge det enda alternativet, men nuförtiden finns det mesta även trådlöst. ASUS ROG:s trådlösa sortiment är ett prima exempel på att teknologin går framåt och att frånvaron av kablar inte behöver innebära minskad prestanda.

Just nu pågår en tävling på SweClockers där medlemmarna kan vinna priser för bästa och sämsta kabeldragning. Oavsett om du är en person som noggrant drar sina kablar eller om du låter dem leva sitt eget liv finns chans att vinna kringutrustning för cirka 5 800 kronor.

Men hur ser det ut hemma hos dig? Delta i omröstningen och diskutera i forumet!

Sponsormeddelande

Trådlösa ASUS ROG-produkter till nedsatt pris

För att uppmuntra fler att ta steget mot en trådlös gaming-setup har Asus tillsammans med Inet tagit fram mysiga kampanjpriser på Asus ROG:s trådlösa sortiment.

Spana in det trådlösa utbudet hos Inet

Bland de prissänkta produkterna finns tävlingsvinsterna, där headsetet Delta S Wireless, tangentbordet ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe, samt musen Gladius III Wireless alla kan anslutas via både Bluetooth och 2,4 GHz. Förstnämnda har 25 timmars batteritid och förbättrar både mikrofon- och hörlursljud med hjälp av AI. Batteritiden för tangentbordet är upp till 76 timmar, som översätts till många mekaniska knapptryck per laddning!

Sponsras av ASUS
Denna artikel produceras i betalt samarbete med ASUS. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.