Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

12

FIFA 16

Vem behöver ett socialt liv när det finns fotboll? Det virtuella sportåret 2015 fortsätter att underhålla.

2

Skylanders: Superchargers

Activision påstår att åkdonen revolutionerar Skylanders. Snicksnack säger vi, årets stora nyhet är nämligen att plastfesten inte behöver kosta skjortan.

16

Blood Bowl 2

Äntligen en sport som handlar mindre om att göra mål och mer om att bryta benen på varenda jävel som tittar snett på en. Ett paradis för dåliga förlorare.

37

PES 2016

Konami har haft ett hemskt år, men PES 2016 är ljuset i tunneln.

21

World of Warships

Komplicerade krigsmaskiner blir till lättsam underhållning än en gång. Frågan är om stora, tröga båtar ger samma krigslycka som tanks och stridsflygplan.

24

Soma

Det är dags att grunna över identitet och mänsklighet i fuktiga stålkorridorer på havets botten. Soma är existentiell undervattenskräck.

17

Skyshine’s Bedlam

Ack ljuva postapokalyps. Vi försmäktar i ödelandet bland kannibaler och cyborger, och vi älskar det.

21

NHL 16

Förra årets hockeybatalj var en besvikelse. Är isen blank och fin i år igen? Vi har provåkt.

17

Disney Infinity 3.0

Det känns ofta konstigt att som 33-åring, och därför en rent juridiskt vuxen person, spela något ämnat för en 25 år yngre målgrupp. Vissa försöker släta över detta genom att ta in proffshjälp, det vill säga riktiga barn, men vi vet ju alla att kids inte har någon känsla för kvalité.

14

Super Mario Maker

I trettio år har Nintendo låtit oss spela deras plattformsbanor. Nu stundar nya tider, för det är dags för dig och mig att bygga våra egna drömvärldar.