Recensioner

Här hittar du våra senaste recensioner!

0

Hitman: Codename 47

Vissa spel kräver din reaktionsförmåga, andra kräver smarta beslut. IO Interactives spel Hitman: Codename 47 där du tar på dig jobbet som lönnmördare kräver både och. Shock rengjorde pistolerna och kemtvättade kavajen för ett par dagar i en lönnmördares värld.

0

Escape from Monkey Island

Guybrush Threepwood är tillbaka på Apornas Ö igen – ditlurad av sin gamle nemesis, spökpiraten LeChuck. Phat har gjort en djupdykning i LucasArts senaste äventyrs-anrättning, Escape from Monkey Island.

0

MechWarrior 4: Vengeance

Höjd som ett fyravåningshus, tyngd motsvarande hundra mellanklassbilar, eldkraft jämförbar med ett kryssningsfartyg. Alltsammans förpackat i en upprättgående järnkoloss med dig vid spakarna. Agge har pinkat revir i Mechwarrior 4.

0

Sacrifice

Med trollkarlshatten på sned står du vid ditt altare och spanar ut över det enorma landskapet. Bakom dig hoppar dina manawhores snällt omkring och flaxar med öronen samtidigt som ett gäng av dina smått galna SAC doktorer utför en ritual vid ditt altare. Du försöker irriterat få dina korkade men lojala undersåtar att ställa sig i rätt formation innan du skall dra ut i fält. Plötsligt hör du några besvärjelser bakom dig och ett regn av grodor faller ner på dig och dina krigare som springer runt i panik när de bitska små gröna krypen biter sig fast. Det låter kanske något udda men Sacrifice är ett försök att skapa något nytt och Quas har dragit på sig trollkarlshatten och gett sig ut i den magifyllda världen i Sacrifice.

0

Sudden Strike

D-dagen var ingen solsemester. Aldrig har det stupat fler soldater på en och samma gång som vid landstigningen i Normandie i juni 1944. Och aldrig har det varit så kul som i Sudden Strike…
Phat har dragit på sig Monty-brallorna, och rapporterar direkt från Omaha Beach.

0

Quake III: Team Arena Demo

Det är snart ett drygt år sedan Quake 3 Arena släpptes och lagom till ett års jubileumet passar id Software på att släppa demot av expansionen Team Arena. Team Arena är som namnet säger en expansion till Quake 3 Arena som är inriktad på teamplay och då framför allt Capture The Flag. Frågan är om Team Arena kan väcka nytt liv i Quake 3 Arena eller ställer sig i raden som ytterligare en usel expansion?

0

Delta Force: Land Warrior

Varför ska man ge sig in i närstrid med terrorister som i SWAT3 eller utsätta sig för farliga eldstrider som i Counter-Strike när man istället kan plocka motståndaren från betryggande avstånd utan att de har en aning vad som händer. Precis så tänker killarna i Delta Force också och agerar ute på de öppna fälten istället för i trånga hus och rum.

0

Combat Flight Simulator 2

Det är en dimmig morgon. Du befinner dig på ett amerikanskt hangarskepp som sakta men säkert rör sig mot fiendeland. Du står på observationsdäck, ser några spaningsplan lyfta och njuter av lukten de avger. Det är en alldeles speciell lukt såhär på ett hangarfartyg, som en blandning mellan bränt gummi och bensin. Tids nog lär man sig njuta av den, eggas av den och uppmuntras av den.

0

KISS Psycho Circus: The Nightmare Child

En tung titel och en häftig spelkartong brukar vara en anledning till varför flera floppspel säljer otroligt bra. Third Law Interactive som ligger bakom KISS Psycho Circus: Nightmare Child är en grupp personer som lämnade John Romero och Daikatana i sticket för att istället göra detta spel. Frågan är om de har lyckats bättre än vad Romero gjorde och om spelet är köpvärt mer än för den tuffa kartongen?

0

Hogs of War

Tänk dig Worms i 3D. Lägg till ett par skjutgalna grisar som strider för att erövra vad de anser vara sitt hemland. Vad du får är Infogrames nya strategilir Hogs of War. FragZone rundsteker grisarna och ser hur pass gott de smakar.