Författare: Totoro

7 artiklar i arkivet.

Filtrera
1
9

Shrek Forever After

De allra flesta filmlicensspel har tråkigt nog den gemensamma nämnaren "skräp". Därför är det med viss skepticism jag lite smått nonchalant kör igång Shrek Forever After, det fjärde och (förmodligen) avslutande sidospelet till filmerna om det gröna träskmonstret. Bära eller brista.

4

Wildhollow

Mangafigurer mot pastellmålningar i ett peka-klicka-fantasy-äventyr utvecklat av ett svenskt indieföretag med ett finskt förnamn - det här ska bli spännande!

10

F1 2009

När det gäller racing har Nintendos apparater sällan stått som första alternativ bland speltillverkarna. Därför är det ganska spännande att Codemasters valt att lansera F1 2009 till Wii. Genidrag eller schack matt åt fanders - vi får väl se.

4

Spectrobes: Origins

Pokémon-inspirerat action-RPG som uppskattats i sina båda DS-versioner - nu till Wii. Tja, varför inte?

38

Blood Bowl

Känner du att det är lite pinsamt att se på amerikansk fotboll eftersom det är för mesigt? Räddningen är här!

29

Ports of Call Deluxe

Detaljerad fartygssimulator kombinerad med 3D-brillor - ett synnerligen intressant recept. Har den rödgröna tekniken utvecklats något sedan 70-talet och hur intressanta är egentligen lastfartyg?

18

Pro Cycling Manager 2009

Att helt utan verkligt ansvar vara högsta höns för sin favoritsport lockar många, inte minst fotbollsintresserade. Men att styra och ställa i Tour de France har inte riktigt fått samma uppmärksamhet. Pro Cycling Manager 2009 visar varför.

1