MTV Multiplayer har snackat med #Bioware-chefen Greg Zeschuck om företagets planer kring #Dragon Age: Origins och nedladdningsbart material.

Vi har en väldigt övertygad filosofi: det måste vara värdefullt. Detta är en av de viktigaste sakerna vi tror på; att det vi ger våra konsumenter, exempelvis det vi säljer till dem, oavsett om det är mindre eller större, om du säljer något till någon så måste det vara bra och det måste innehålla en viss valuta för pengarna de betalar för det. Man måste komma ihåg att tv-spelskonsumenter är några av de smartaste, mest uppdaterade personerna på planeten. Du kan inte lura på dem något, så försök inte ens. Det är anledningen att vår DLC-strategi med Dragon Age sträcker sig över ett och ett halvt eller två år, och att vi planerar exakt vad vi ska göra och hur vi ska göra det.

Räkna med att Biowares senaste förhoppningsvis får genomtänkt och välproducerat extramaterial, alltså. Dragon Age: Origins släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 i höst. Bilder och rullande filmklipp finnes här.