"Helheten är också sådär fenomenalt mysig och storslagen som vi hoppats på. Man kan gnälla på stelheten, fantasyklyschor och oprecisa strider. Men med världens bildligt sett vackraste spelvärld, vansinniga drakmöten, en storslagen berättelse och hundratals timmars rollspelsglädje cementerar #Skyrim sin plats bland de riktigt stora. Nu det din tur att skriva din historia. Make it epic!"

Läs hela recensionen

"Jo, det finns oändliga variationsmöjligheter – vilket egentligen är det viktiga att poängtera. I både single- och multiplayer kan du bestämma dig om du vill vara en smygande soldat som överraskar fienden, en handfast variant som vrider nacken av motståndarna eller en sniper på tryggt avstånd. Att kunna välja sitt spelsätt var originalets styrka – och är detsamma i uppföljaren. #Crytek blev ifrågasatta, hånade och hatade av sina mest trogna spelare. Som svar på tal levererar de kärlek i form en uppföljare som övertrumfar föregångaren på samtliga punkter. Fansen borde skämmas."

Läs hela recensionen

"Jag inledde den här texten med att fråga om vilka sex år gamla spelögonblick som etsats sig fast i ditt minne. Själv har jag redan samlat på mig ett gäng intensiva stridsstunder från #Battlefield 3, samtliga hämtade från multiplayerläget som med sin oöverträffade storskalighet imponerar, samtidigt som de intima soldatmötena i en gränd i Paris är minst lika vitala. Ljudmattan detta serveras på är också i en klass för sig. Det är just det som är Battlefield för mig, att ha kul utan ens behöva vinna. Fastän kampanjen går på redan upptrampade stigar och inte levereras med samma övertygelse som multiplayerkärnan cementerar den något vi vetat länge: Battlefield ska upplevas med andra. Är du ute efter ett flerspelarläge som håller i år framöver lär du inte bli besviken, #Dice levererar på i stort sätt alla punkter."

Läs hela recensionen