8. Heroin Hero

Format: Xbox 360?
Genre: Shoot it up (Hihihi... *suck*)

På baksidan av spelboxen:

  • Jaga en magisk, rosa drake!

  • Knarka!

  • Knarka ännu mer!

Alla vet ju att tv-spel egentligen bara är tunga droger i någon slags gullig, digital förklädnad – så varför hyckla och låtsas att de är något annat?! En av få titlar som är ärlig med sitt uppsåt är Heroin Hero, som dyker upp i South Park-avsnittet Guitar Queer-O. Spelet går enbart ut på att försöka fånga en rosa, magisk drake. För varje gång du skjuter upp så kommer du närmare! Men du kommer ändå aldrig ifatt draken. Det finns en uppföljare också, Rehab Hero. Det går ut på att en rosa, magisk drake jagar dig. Men den kommer aldrig ifatt.

7. Polybius

Format: Arkad
Genre: Shoot’em up

På baksidan av spelboxen:

  • Tappa minnet!

  • Dröm hemska mardrömmar!

  • Må illa!

Polybius?

Det sägs att det under 1981 dök upp ett underligt spel i arkadhallarna i Portland, Oregon. Maskinen var helt svart, förutom en spöklikt lysande logotyp, som stavade spelets namn: Polybius. Folk blev som galna i det, köerna växte sig långa, slagsmål utbröt över vems tur det var att spela. Men konsekvenserna för [/i]Polybius[/i]-fansen blev digra. Många drabbades av illamående och sömnsvårigheter, andra av minnesförlust och depressioner. Och arkadhallsägarna berättade historier om att svartklädda män dök upp och samlade information från maskinerna. En dag försvann Polybius från arkadhallarna, lika plötsligt som det hade dykt upp.

Men ingen har någonsin, på ett övertygande sätt, kunnat bevisa att Polybius verkligen har existerat. Det är antagligen en vandringssägen.

Eller så har männen i svart helt enkelt raderat alla bevis.