Speltillbehörstillverkarna #Razer utannonserar att företaget kommer ta fram en egen handkontroll samt headset till Xbox 360. Handkontrollen, Razer Onza, och deras headset, Razer Chimaera, har preliminärt godkänts av #Microsoft, men det finns ännu inga fastslagna datum för när produkterna finns i butik. Razer-chefen Robert Krakoff konstaterar i alla fall nöjt att det är en "stor möjlighet" för företaget.

Precis som vad vi gjorde för pc-spelarna, så ser vi verkligen fram emot att få revolutionera konsolspelsvärlden genom att skapa en handkontroll och ett gaming-headset som ger konsolespelarna samma nivå av kvalitet, precision och noggrannhet som de är vana vid och förväntar sig av våra pc-produkter. Detta är en stor möjlighet för oss att fortsätta ge spelarna en konkurrenskraftig udd genom att verkligen lyssna och besvara deras behov.

Mer information och bilder hittar du här. Priserna lär landa på 45 och 110 euro för handkontrollen respektive deras headset. Är Razers nya spelprodukter något som intresserar dig?