#Atari har under dagen meddelat att [[Xbox 360]]-folket imorgon kommer att hämta hem en ny demoversion av #Eden Games racingtitel #Test Drive Unlimited via [[Xbox Live]]. I ett utskick heter det att morgondagens nedladdning innehåller "otroliga nya bilar, nya utmaningar, längre speltid och ett par andra förbättringar". Beskedet, som torde glädja en och annan spelare med tycke för asfalt och krom, skall enligt Atari ses i ljuset av de 200 000 användare som redan har laddat hem den demoversion Atari släppte under årets [[E3]]-mässa i maj.

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Test_Drive__Unlimited__Xbox_360_/13648ONLINE_TDU_Screenshots__22.thumb.jpg" width="100" height="56" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>
... och rörelseoskärpaTorsdagens utgåva sägs innehålla möjlighet att köra runt en timme i ett 60 km² stort område med en Ferrari F430, en Ford Mustang GT, en AC Cobra eller motorcykeln Kawasaki Ninja ZX-10R. Vidare sägs själva spelmotorn ha förändrats som följd av synpunkter som framförts till företaget av 360-användare - bland förändringarna nämns tajtare väghållning, snabbare utväxling, inställbar rörelseoskärpa, vibrationer och optimerad nätverkskod med två nya flerspelarlägen.