Spelar du något nytt, eller en gammal goding?

Steam har slagit rekord två helger i rad, och att det blir så den här helgen också känns inte särskilt långsökt. Pandemin härjar i världen och det är klokt att stanna hemma. Många klättrar på väggarna, men hänger man på FZ och gillar spel är chansen större att man kan roa sig.

För du kan ju alltid klättra på de helvetesheta väggarna i Doom Eternal, stryka runt i City 17:s otäckaste skrymslen i Half-Life: Alyx, eller så njuter man ändå av solskenet. Ja, jag menar förstås det digitala solskenet i Animal Crossing: New Horizons. Ett spel som ligger kusligt rätt i tiden.

Andra aktuella titlar är Ori and the Will of the Wisps, Black Mesa, Dreams, Kentucky Route Zero och Nioh 2. Dessutom passar det nu bra att gräva extra djupt i den ständigt växande backloggen.

Håll händerna rena, huvudet kallt, och låt spelen gå varma. Vad spelar du i helgen?

Skicka en rättelse
Jag började spela Hollow Knight: Voidheart Edition för ett par dagar sedan. Mysigt rogue-like (eller kanske snarare rogue-lite?) med mystisk och skön atmosfär. Och så fortsätter jag på storyn och sidouppdragen i The Division 2. Båda spelen är på PS4 Pro... 29/03 Har tagit mig i kragen och börjat spela FF XV som jag haft liggandes i biblioteket ganska länge nu. Och mitt i det kunde jag inte låta bli att köpa Doom Eternal så nu spelar jag det innan jag fortsätter med FF. 29/03 Lämnade Dragon quest 11 för Animal crossing som jag spelat nästan hela tiden sen den kom. Har absolut inte tidshoppat i spelet men fick tag på det 2 dagar tidigare. Har dok inte uppgraderat huset varje gång jag kan mm. Så det ser ändå ut som om jag ligg... 29/03 Blir mycket Cities: Skylines. Försökte mig på lite Divinity: Original Sin 2 också, men det slutade bara med att jag installerade Pathfinder: Kingmaker igen. :D Så nu blir det P:K och C:S om vartannat. 28/03 Wasteland 2 är huvudspelet nu, riktigt trevligt. Blandar med lite Bleeding Edge! 28/03 Har dragit igång med Black Mesa nu i helgen. Herregud vad roligt jag har ned det. Spelglädje av ett slag man sällan får numera. Tycker att de har gjort ett utomordentligt jobb med att bevara Half-Life men ändå förnya småsaker. Men, ett litet men, är det... 28/03 Blir Borderlands 3 DLC för mig. Har legat sjuk i tre veckor nu så jag har inte haft ork att spela VR. 28/03 Har ett par spel igång för tillfället. Doom Eternal när jag känner mig skärpt och kaffestinn, Divinity 2: Original Sin när kvällen kommer och salongsberusningen infinner sig. Däremellan lite Call of Duty: Warzone när frugan känner för att lira. Sist men... 28/03 Efter bullbak med barnen så är det Mutant year zero ikväll som gäller! Klarade nyss Doom från 2016, gillade starkt! 28/03 Funderar på att köpa Animal Crossing men det blir förmodligen några matcher Overwatch, lite boomer Doom och PS1 emulerande istället. 28/03