Det är brinnande spelhöst, men trots välfylld releaselista sneglar flera i redaktionen bakåt. Oborstad politisk satir ska upplevas, agila spandexhjältar ska svinga sig runt i New York, djävlulen ska motas tillbaka och en gamling ska testa sina reaktioner på Facing Worls (lycka till...).

Det här spelar FZ i helgen. Vad spelar du?

Fredrik Eriksson
Då jag verkligen gillar Her Story och verkligen, verkligen gillar Telling Lies, är jag sugen på att sätta tänderna i Immortality. Så får det bli.

Jonny Myrén
Jag ska ge mänskligheten en omgång i Destroy All Humans 2: Reprobed.

Mike Stranéus
Inte Last of Us Part I. Fast sedan kommer jag ångra mig och införskaffa det ändå. Eller så bara spelar jag Narita Boy istället.

Valentin Lundin
I helgen ska jag bygga datorer med mina yngre kusiner, shoutout till @Ollekingfire. Sen blir det lan med Diablo hela natten!

Robin Andersson
Marvel's Spider-man Remastered på PC har vävt mig fast i sitt nät, så det blir till att svinga runt i New York.

Tomas Helenius
10-åringen har fått dator på rummet så vi kör historielektion med Unreal Tournament 99. Ung och hungrig vs gubbreaktioner - fler som känner doften av annalkande tragik..?

Johan Olander
Tjejen fick Mario Kart i present, så antar jag åker på däng i det

Daniel Sjöholm
Blir några timmar Spider-Man Remastered, har löjligt kul när jag svingar mig fram i staden. Sen har jag fastnat i Football Manager 2022 - varför!? Måste sluta med det.

Mikael Berg
Det vankas stel robotfest i Paris när jag tar mig an Steelrisings automatiserade franska revolution. Recension kommer!

Johan Lorentzon
I rådande skolstart så tänkte jag prova på och bygga lärosäte i Two Point Campus.