Det blir en god och blandad spelhelg. I alla fall baserat på vad redaktionen ska lira. Det är färskt svärdsviftande mixat med anrik strategi. Det vankas spelande i andra virtuella verkligheter, spelande tillsammans med andra – men inte för Joel. Han har inte ens något internet.

Hur ser dina speliga helgplaner ut?

Johan Olander
Sons of the Forest. Har mått lite för bra den senaste tiden.

Fredrik Eriksson
Tappat lite momentum i Hogwarts Legacy. Damn you, PSVR2! Siktar på att få fart på magin igen. (Men vem försöker jag lura? Såklart blir det Moss 2 också.)

Johan Lorentzon
Svärdsvingande i Wo Long blir min sysselsättning.

Daniel Sjöholm
Ska städa upp i Hogwarts Legacy. Klar med main story och har bara några få sidquests kvar. Vill sätta 100% innan jag lämnar det bakom mig.

Robin Andersson
Ska ta mig an Chained Echoes igen. Halkade av det helt och ska nu börja om från början och bli klar den här gången!

Mike Stranéus
På nostalgimenyn står Tactics Ogre Reborn. Återstår att se om det är så bra som jag minns.

Jonas Vågström
Det verkar som att polarna ska ge sig i kast med Sons of the Forest så det finns en möjlighet att jag gör dem sällskap i skogen.

Tomas Helenius
Moss 2 känns som ett mosste.

Jonny Myrén
Får jag tid över tänkte jag ta en titt på Phantom Brigade – ett strategispel med mechs där man lite som i Into the Breach ser hur fienden kommer att röra sig och måste planera sina drag därefter.

Joel Olsson Svanfeldt
Väntar fortfarande på att få internet inkopplat, så får nöja mig med att erövra världen offline i Civ VI. Samt läsa lite Terry Pratchett.

Valentin Lundin
Jag tänker spela Wo Long och Sir Whoopass!