Releasetempot har sjunkit lite efter två galet intensiva månader. Och det är bra, för då hinner vi spela allt... ähum, en del av allt som släppts. Så här ser FZ-redaktionens spelplaner till helgen ut – berätta om dina!

Fredrik Eriksson
Har passerat 25 timmar och 50 procent av Hogwarts Legacy. Fått upp ångan igen! Jag spelar så klart vidare, plus något hemligt...

Jonny Myrén
Efter några timmar med Wo Long: Fallen Dynasty blev jag löjligt sugen på att gå tillbaka till Sekiro och faktiskt klara det den här gången, så det är vad helgen kommer att vigas åt.

Joakim Kilman
Jag hann aldrig spela särskilt mycket King Arthur: Knight's Tale när det släpptes, men har suttit med det lite nu. Trivsam grimdark-fantasy.

Mike Stranéus
Min resa med rödtotten Aloy i Horizon Forbidden West verkar aldrig ta slut.

Mikael Berg
Eventuellt lite Crusader Kings 3 då jag har fått upp suget igen, men får se om tiden räcker till - CK vill man ju grotta ner sig i!

Robin Andersson
Labyrinten under Tristram ska utforkas i Diablo-expansionen Diablo: Hellfire.

Tomas Helenius
Inte en aning än! Kan bli Moss 2, Virtual Pool 4, GoW Ragnarök, It Takes Two eller Wreckfest. Eller varför inte alla?!

Valentin Lundin
Tyst bästis-simulator...Jag menar Sons of the Forest. Kelvin FTW!

Jonas Vågström
Förhoppningsvis blir det fler eskapader i skogen tillsammans med goda vänner i Sons of the Forest. Sen så har min Switch Oled samlat damm orimligt länge, Hyrule och Zelda: Breath of the Wild känns lockande!

Joel Olsson-Svanfeldt
Antagligen Snes Classic som på den gamla goda (barndoms)tiden, och om min router kommer i dag så kanske jag även hoppar in i lite Battlefield 2042. Har väntat på att lira online i över en månad, och när även mobilsurfaren tog slut kände jag mig som en neandertalare…

Daniel Sjöholm
KEEEELVIIIIIIIIIN!!!!