I helgen vankas Diablo IV-beta för alla förköpare och nästa helg är det öppen beta som gäller. Detta är definitivt den flammande röda tråden när FZ-gänget avtäcker sina helgplaner. Diablo, Diablo, överallt Diablo. Ja, nästan i alla fall. Våra helgplaner är åt helvete, hur ser dina ut?

Tomas Helenius
Crucify the so called Lord
He soon shall fall to me
Your souls are damned your God has fell
To slave for me eternally
Hell Diablo IV awaits

Johan Lorentzon
Jag kommer hacka sattyg i Diablo IV som så många andra.

Fredrik Eriksson
I en viss spoilertråd lovade jag att spela färdigt något så, japp, jag ska spela färdigt Hogwarts Legacy. Varvat med andra varvet i Resident Evil 4-remaken.

Robin Andersson
Efter att ha blivit klar med Diablo, Diablo: Hellfire och att jag påbörjat Diablo II: Resurrected så hade man kunnat tro att jag skulle vilja åka på semester och lämna Sanctuary ett tag. "Nej", säger jag och sitter här nu och förladdar Diablo IV inför helgens beta.

Mike Stranéus
Firar in våren med Spirit of the North. Och övar motorik med Returnal.

Valentin Lundin
Även jag hoppas befinna mig i Sanctuary denna helg. Hoppas dock att det inte är en Kösimulator till Diablo IV som jag kommer att få uppleva.

Jonny Myrén
Jag skippar Sanctuary denna helg, eftersom jag har fullt upp med att ramla ned från hustak i Sekiro.

Daniel Sjöholm
DI-AB-LO!

Jonas Vågström
Vem är den här Diablo som alla pratar om? Jag kommer i alla fall befinna mig på resande fot och tar med mig Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon som resesällskap – recension kommer!