Det är varmt ute. Kanske inte riktigt "åt helvete varmt", men varmt. Hellblades tolkning av helvetet är inte heller sådär brännande het, utan snarare handlar det om ett personligt helvete. Mikael Berg nedstiga i Hellblade 2 i helgen. Hans rapport från skärselden läser du på tisdag.

Fler prövningar väntar för annat FZ-folk i helgen. Vilken blir din?

Mikael Berg
Det vankas mörker och obehag i Senua's Saga: Hellblade II. Recension i början av nästa vecka!

Fredrik Eriksson
"Final-final"-utmaningen i Super Mario Bros. Wonder är en frustrerande nöt att knäcka. Antingen blir det seger i helgen eller så går vi under tillsammans.

Johan Olander
Homeworld 3 skall spelas och recenseras.

Jonny Myrén
Steamworld Heist låg tydligen och lurade i Switchen, och efter att ha kört några timmar är jag fast. Riktigt roliga strider och stort plus för att de inte baseras på procentchanser.

Joakim Kilman
Jag tänkte testa hysteriska Mullet Mad Jack lite, samt försöka klämma in lite Cryptmaster. Båda ser förbannat sköna ut, på väldigt olika sätt.

Tomas Helenius
Det kom ett mail om ny betahelg i Rennsport, så det lutar åt fortkörning.

Johan Eklund
Jordens resurser börjar ta slut – det är dags att utforska nya planeter i Astroneer.

Robin Andersson
Jag älskar japanska rollspel men har ändå lyckats med bedriften att inte spela en hel del av genrens klassiker. För att inte bli smutskastad längre i olika gemenskaper som hyllar alla dessa spel skyarna ska jag börja ta mig igenom dem. Först ut: Wild Arms.

Johan Lorentzon
Song of Conquest och sen ska jag försöka hinna med att avsluta Final Fantasy 16.

Jonas Vågström
På grund av yttre omständigheter kunde jag inte slutföra förra helgens mål med att plocka de sista filurerna i Sekiros kavalkad av bossar – men skam den som ger sig!