#Left 4 Dead 2 satte många på pottkanten när det tillkännagavs under #Microsofts presskonferens. #Valve har förklarat att anledningen till att de släpper en uppföljare så snart är att de efter släppet av #Left 4 Dead hade så många nya idéer, att det inte bara var att pumpa in i ett nytt spel. De tänker däremot inte överge L4D-spelarna utan mer material är att vänta, bland annat någonting rörande community-nivåer inom en snar framtiden - samt 4v4-matchmaking.

De har även sagt att de funderar hur de bästa ska sköta det hela. En möjlighet de funderar kring är att låta de gamla nivåerna konverteras till det nya spelet, men ingenting är i nuläget klart. Man kan ju spekulera kring ifall de helt enkelt gör om allt det gamla till det nya spelet och därefter satsar hårt på det. Anledningen till att det blir pc och 360 även denna gång är att deras team helt enkelt är vana vid att arbeta med 360:n och att då ettan släpptes till dessa format så kändes det rimligast.

Att de skulle göra det här till en vana förnekar de bestämt och menar på att de gör det inte för att tjäna skogvis med, för det är helt enkelt inte så de fungerar.

Nåväl, vi har erhållit fem nya rullar med gameplay från zombiemörsar-liret och du erbjuds att spana in allt från stekpannemassakreringar till yxlekar.

[video=3237]
[video=3238]
[video=3239]
[video=3240]
[video=3241]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.