Nu tillkännages att #Electronic Arts kommer hjälpa #Funcom släppa sitt onlinerollspel #The Secret World, speljätten agerar medutgivare på titeln via EA Partners-programmet.

The Secret World är det senaste från Ragnar Törnquist med manskap - ett talangfullt gäng som stått bakom moderna klassiker såsom #The Longest Journey och uppföljaren #Dreamfall: The Longest Journey. EA är naturligtvis glada över att få händerna nedsyltade i projektet.

- Vi är entusiastiska över att ha möjligheten att jobba med Funcom, en av de ledande i världen på utvecklingen av massiva flerspelarspel online, säger EA Partners-chefen David DeMartini.

- Vi är väldigt glada över att kunna få ta del av den växande onlinespelskategorin med en så hett efterlängtad titel som The Secret World.

Även från Funcom-håll är tongångarna såklart positiva, då norrmännen hoppas på att samarbetet, tack vare EA:s kunnande och expertis, ska hjälpa dem att realisera spelets "fulla potential".

Mer om The Secret World läser du i vår fenomenala förtitt. Det utlovas konspirationer och världsstäder som London och New York i massor, och traditionella klasser och nivåer slopas till förmån för ett mer skicklighetsbaserat gameplay.

The Secret World saknar fortfarande släppdatum.