Boka betaplats i World in Conflict

Medlem

Man ska hitta buggar osv Därför de finns beta.


signatur

The King is Back

Medlem
Skrivet av FortuN:

Man ska hitta buggar osv Därför de finns beta.

Sant.

Dock så låter det nästan som ett "demo" när man läser på registreringssidan:

"Massive Entertainment, Sierra and Intel invite you to join the open beta and find out what you are made of. By enlisting you will be able to exclusively experience the most intense and highly anticipated action-strategy game first hand before it hits the streets in September..."

Och sen kommer en liten mening om buggletande:

"Furthermore you will actively help us to in the ongoing improvement of World in Conflict making it this year’s ultimate RTS game."

Men visst, leta buggar och andra problem är ju givetvis det en beta är till för. Men när de dessutom delar ut en nästan obegränsad mängd nycklar (vet inte var det står någonstans, men flera här har sagt en miljon eller flera miljoner) så är det nog mest för att folk ska få spela spelet... kommer ihåg Test Drive Unlimited Betan... de hade 25k nycklar till den öppna betan, och många sa att det var aldeles för många för att verkligen göra någon nytta i buggletandet... dessutom verkade iaf de inte göra nånting åt de buggar som rapporterades. Alla buggar jag såg i betan fanns kvar i det fulla spelet.
Men vad det verkar så är iaf World In Conflict redan stabilt och bra, så förhoppningsvis så blir det inte så många buggar att hitta

Medlem

Spelade lite under closed beta, kändes mest som GC och GC II. Kommer köpas för single player-kampanjen dock.


signatur
Medlem

hmm fan fick en nyckel också men får inte tanka förrän den 9:e fast då åker man bort dagen efter fan undrar hur mkt betan kommer ta på hårddisken
faan va ja längtar!

Medlem

Eyy killar, man behöver väll inte sm 3.0 ha?


signatur

The King is Back

12
Skriv svar