FILM: Förtsa videon på NYA Red Faction!

Medlem
FILM: Förtsa videon på NYA Red Faction!

Första videon på nya Red Faction har kommit ut där utvecklarna berättar om de olika aspekterna av spelet. Personligt notis är att det ser inte så bra ut både vad gäller fysiken som de lovprisar, animationerna, gameplay, ja allt. Tror detta spel kommer bli mediokert men man kan hoppas jag har fel (dock brukar det ske väldigt sällan vad gäller förhands intryck på spel som i slutändan blir som jag förutspått)

<embed src='http://videomedia.ign.com/ev/ev.swf' flashvars='object_ID=882491&downloadURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/883/883654/rfg_doc-intro_062308_flvlowwide.flv&allownetworking='all' type='application/x-shockwave-flash' width='433' height='360'></embed>

#blogg


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem
FILM: Förtsa videon på NYA Red Faction!

Tycker det ser riktigt ballt ut , grafiken lite efter kanske men fysiken såg guld ut.

Dock så vet jag inte om man skall döma en såhär liten(100x100 size lr voot?) video, den är ihop tryckt så inte konstigt att det ser illa ut.

Medlem

Som sagt tidigare, grafiken ser inte sådär jättebra ut tyvärr, kan bero på den usla videokvalitén dock? Däremot fysiken , när man spränger byggnader ser tuff ut.

Medlem

Aaahh... Har många sköna minnen ifrån det första Red Faction. Testade bara 2an, och tyckte att det sög, så jag har tyvärr inte så höga förhoppningar för detta spel.

1
Skriv svar