Inlägg av The Groke

Inlägg som The Groke har skrivit i forumet

1
Skrivet av Kellini:

Ingen som jobbar i någon av större elbutikerna? När kommer nästa släpp ?

Fotfolket får inte veta sådant. Kommer enbart till centrallager där det säljs och distribueras centralt (via webben).

Skrivet av induce:

Nu är det Bring i detta fallet men detta var faktiskt information som jag inte kände till. Så vad du säger är att PostNord endast har ett arbetstempo oavsett vad jag som kund betalar?

Jag vet däremot att det kan göra skillnad om jag väljer att betala för vanlig brevleverans, som kan ta 2-4 dagar, kontra till exempel paket, som brukar komma fram över natten. Men det beror lite på vilka terminaler det passerar också. Vissa verkar ha mer att göra och då kan det bli kvar där en extra dag.

Alltså, jag vet bara hur det funkar (från erfarenhet av att ha jobbat på Netonnet) men då betalade kunder för "expressfrakt", men det var som sagt hur fort beställningen skulle behandlas och skickas av oss. Sen kanske Postnord också behandlar det snabbare, men paket som skulle norrut stannade alltid på de vanliga "hubbarna" ändå. Exempelvis Ånge (innan det lades ned). Nu stannar leveranserna alltid en natt i Örebro.

Skrivet av Brainrup:

Min anlände i Jönköping 23.08 i torsdags men har inte rört sig sen dess. Inget ovanligt att få hem varor dagen efter, utan expressfrakt, med PostNord.

Har inte riktigt med trådämnet att göra, men jag känner att jag måste få påpeka en sak som i stort sett 99% av befolkningen inte vet. Expressfrakt har INGENTING att göra med hur hårt PostNord trycker på gaspedalen. Det har enbart att göra med hur fort din beställning hanteras och skickas från lagret. Sen kommer PostNord att köra sitt vanliga halvtrötta race ändå.

Skrivet av r4v3nl0rd:

CDON skickade min Series X ganska tidigt på morgonen dagen innan den släpptes (9 november). Kunde hämta konsolen dagen efter runt kl 12 på närmsta ICA, alltså på releasedagen. I övrigt knäpptyst från dem, mailade en gång och försäkrade mig om jag skulle få en. Sköter de sig även denna gång skickar de din PS5:a imorgon bitti.

Har alltid kunnat lita på CDON!

CDON skickade kolli till mig vid 7:30 imorse.

Skrivet av McRobert:

Någon som fått sin ps5 skickad ifrån Elgiganten?
Tänker att den lär knappast komma i tid om de skickar iväg alla imorgon

Båda mina polare som köpt via Elgiganten fick spårningsnummer för ungefär en timma sedan.

Skrivet av robbis:

Hoppar denna generation men ni som inte får den på releasedagen, avboka och vänta till pro versionerna kommer. Lär ju komma uppdaterade versioner snart och finns ju ändå inga spel som lockar för att äga dem på release. Spela era gamla ps4 spel kan ju göra ändå på de gamla konsolerna.

Förklara gärna varför du tror att "uppdaterade versioner" ska komma snart? 😂 Vi ser inga promodeller förrän om tidigast 3-4 år, men absolut vill man vänta på det så be my guest.

1