Inlägg av papagoja

Inlägg som papagoja har skrivit i forumet

Skrivet av B-itta:

Death Stranding som artikel bild? Come on, skulle hellre kalla det underskattat istället, med all kritik den fick från folk.

Haha håller med!

Skrivet av pazu:

Har inte företag insett att VR är ointressant?

Sovit under en sten dom senaste åren?

Skrivet av Johan Lorentzon:

Underskattat spel! Det enda kritiken jag har är att det är lite för mycket åt de bruna hållet. Blir lite deprimerande. Men samtidigt så infanns samma känsla som jag har frå From Softwares spel. Inte då att spelen i sig är liknande, men stämningen i världen.

Huh, där sa du nåt! Jag har aldrig dragit den liknelse mellan From Softwares spel och just Faxanadu, men du har helt rätt - stämningen och känslan som ingavs ter sig lika.

Faxanadu snälla!

Skrivet av Maggot:

Det här spelet blir ju bara bättre och bättre! 😲 Mina förväntningar var redan skyhöga från början men nu, 41 timmar in...jä%#vlar vilket spel... Ville bara skriva av mig lite här i forumet.

Drygt 140 timmar in och det tar aldrig slut... Helt otroligt!

Skrivet av Slimebeast:

Jag låter bli med flit lägga runor på levels. Självklart kunde jhag varit lvl 40-50 vid det här laget men har spenderat på random prylar. Gillar samla.

Med det sagt så har jag missat en del i Limgrave. Först igår hittadde jag Sellia (nåt sånt hette hon) o köpte 4 nya spells. Detta som astroliger.

Vad e du för lvl då?

Ah, tänkte väl. Har du rört dig söderut?

Jag är level 139.

Skrivet av Slimebeast:

Är du inte lite överlevlad? Jag är lvl 24 och kämpar med bossen i Lucaria Academy.

Du är snarare lite underlevlad. Har du verkligen utforskat hela Limgrave?

Skrivet av magma:

Det tror jag inte, är en nyformaterad win 10 installation med 5800x och 3060 ti och även 980 pro så inget skit under huven. Rider man runt i världen och utforskar fungerar det utmärkt, det är under striderna som det kan bli segt. Inga andra spel beter sig så här så något är nog tokigt med deras grafikmotor.

I Digital Foundry's senaste video jämförde dom två setups (i9 + 3090 vs i9 + 3080 Ti) där spår av både tidigare installationer av spelet och drivrutiner var helt raderade och 3090 setupen hade grova problem varav den andra inte hade några. Något kaiko är det med deras motor, så enkelt är det men det intressanta är vad det kan vara när det kan skilja sig så enormt mellan setups.

Jag sitter som jämförelse på en R5 3600 med ett 1080 Ti och det enda jag kan uppleva är mild stuttering en halv sekund eller så när jag rör mig in i nya områden.

Spelade ettan strax efter release och hade gärna hoppat in i tvåan. Oerhört trist bara att det är subscriptionbased, vilket onekligen speglas av det låga antalet spelare (<5k). Hade det varit engångskostnad tror jag att många PVP spelare från New World hade hoppat över direkt.

Skrivet av Mutumba:

Jo, jag blev faktiskt intresserad av att kolla på Berserk då jag såg att det var en inspirationskälla för Miyazaki.

Skrivet av eld:

Skulle rekommendera de tre nyare filmerna för att fastna i berserk, sedan hoppa in i mangan.

https://www.youtube.com/watch?v=FnbwFiZf9vg

Elden ring osar av berserk-inspirationer men det är svårt att ens beskriva hur svårt det är att komma i närheten av berserk. Har dock svärdet som liknar guts dragonslayer och varje boss känns som när guts möter en apostel i berserk-universumet.

Kontrar med att rekommendera serien från 97' i stället för filmerna.
Serien från 2016 är bara att låtsas om att den inte finns.

En forumdel kallad "Medlemmarnas krönikor" kanske skulle vara på sin plats?

Skrivet av SoL:

Kört någon timme nu och börjar bli riktigt trött på den där jäkla fiolen som går o bakgrunden hela tiden. Måste jag dras med den genom hela spelet? Det är nästan så att jag överväger att stänga av musiken helt, det skulle vara första gången i ett souls spel..

Fiol?

Ingen skillnad på prestanda här, PC med 1080 Ti.

Skrivet av Flower Knight:

Trist. Får spela klart Forbidden West då får vi se om det är fixad sen.

Om du har ett PS5 så är det väl det den självklara platformen att spela Elden Ring på?
Titta bara på statusen av onlinedelen i DS 1-3 på PC..

Usch, kabel.

Skrivet av wololo:

När kommer ni publicera recensionen på detta? Inte för att stressa, tänkte bara om det är något embargo eller så, no stress

Tror recensionsembargot är satt till den 23e.

Kommer Deprived finnas som klass i detta spel? I så fall är det ett solklart val för min del.

Skrivet av johanAndersson:

Nu har Chalmers gått över till Python som introduktionsspråk och jag förstår verkligen inte varför. Jag trodde att jag skulle älska det språket men jag finner det extremt irriterade utan strikt typning, konsekventa returer med mera. Hoppas verkligen jag slipper jobba med Python i framtiden.

Jag måste dock säga att enligt mig är Python ett bra introspråk när man ska börja lära sig läsa och skriva kod. Läste det själv på min introduktionskurs i programmering, med det sagt så har jag knappt hållit på med Python sedan dess utan idag är det Java som gäller.

Skrivet av General White:

7-15 fortfarande väldigt kort enligt mig.

Då finns det andra spel för dig.