Inlägg av Zedzo

Inlägg som Zedzo har skrivit i forumet

Det är två helt olika spel. Vill du ha ett rpg att gotta dig i så är Mass Effect 2 underbart. Vill du ha en shooter så är Crysis två bra. Det är mer öppet än t.ex. Cod-spelen och välgjort.
Crysis har multiplayer också, vilket Mass Effect 2 saknar.

Better heads och better bodies är ju att rekommendera. Sen kan du ladda hem lite grafikmoddar också, t.ex. den som cyberzaikoo länkade.
Where are all birds going och Morrowind comes alive är också att rekommendera ifall du vill ha lite mer känsla.

Ett tips är att gå in på texnexus och sortera efter downloads eller endorsements. De flesta bra moddar hamnar högt upp.

Skrivet av burkmopp:
Skrivet av Stephan:

Jag tillhör skaran som tycker att Oblivion är riktigt tråkigt, och RPGs är dessutom min favoritgenre. Det finns många anledningar till varför jag inte gillar Oblivion, men den främsta är att Bethesda inte har någon koll på det viktigaste i RPGs - dialogen. Dom lyckades inte skapa en enda minnesvärd karaktär eller en enda medryckande konversation. När alla NPCs säger samma saker med samma röst, varför ska man då bry sig om vad dom har att säga överhuvudtaget?

Känns som det är jävligt svårt att få någon att bry sig om karaktärer i ett sandbox spel, vilket vad oblivion och fallout 3 - Vegas är, mer än RPG'n om jag får tycka. I den andan känns spelen mer som singleplayer mmorpg's, och är man då ute efter en bra story tror jag man är helt fel ute. I vilken bra roman presenteras en person på en sida för att sedan aldrig nämnas igen? Precis så är fallet med 90% av alla du kommer möta i ett öppet RPG spel. Vill du ha karaktärsutveckling med tvivelaktig story kan du pröva JRPG's, eller andra spel med en grupp av individer i fokus t ex Mass effect.

Vegas lyckades ju riktigt bra när det gäller karaktärer. Inte i stil med te.x Mass Effect eller Dragon Age, men att skriva "Oblivion och fallout 3 - Vegas" är inte okej!

Moddandet är 50% när det gäller TES, så att inte ha en moddvänlig motor och ett modd-verktyg som duger skulle nog vara ett misstag.

Vad spelet behöver är ett tydligare mål. Kanske ett tydligare levelsystem eller något slags endgame? Lite balans skulle inte heller skada.

Tror ärligt talat inte det kommer passa så bra som f2p då spelet bygger för mycket på customization vilket är det som brukar kosta riktiga pengar i f2p-spel.

Jag tycker ärligt talat det är ganska roligt, bortsett från lagget.

Det är egentligen ingen större skillnad från MW2 eller Cod4. Den största skillnaden är väl att du nu tjänar ihop pengar som du köper grejer för (perks, vapen, equipment etc.) och den bästa skillnaden är att det inte känns lika.. "gay". Noobtuben är nerfad, killstreaksens är nerfade etc. Sen är det skönt med serverbrowser och dedikerade servrar, även om man ärligt talat saknar själva partysystemet som gjorde det väldigt enkelt att joina en server med några vänner (bortsett från att det tog 10 min pga IWnet_fail).
Allt som allt så är jag nöjd med de timmar jag hann spela igår om man bortser från det lagg som i alla fall de första timmarna förstörde spelupplevelsen för mig.
Vill du ha ett helt annat spel än MW2 så är det dock inget för dig då det i princip är samma fast i nya kläder. Nya fina kläder.

xD

Lite beroende på vad du vill ha. Själv har jag köpt MoH och kommer även införskaffa BO. MoH är inte direkt ett dåligt spel och flyter på mycket bättre än t.ex. BC2, men banorna är väldigt knasigt gjorda och det gör spelets sniper-klass obalanserad.
Black Ops kommer för mig leva längre då det har oändligt mycket mer när det gäller unlocks och customization, men även fler, och roligare, gammodes. Det gör det som AndyZedd sa mer arkad så det beror egentligen på vad du är ute efter, men jag röstar på BO.

Fett.
Ettan förtjänade en solklar femma.

Skrivet av Agemman:
Skrivet av c0rp:

Jag skulle gärna vilja testa detta. Men det tar sån tid att lära sig, man måste tugga igenom manualer med mera.
Försöte ju förra året, hoppa in i en APC, och alla börja gorma i chaten "ADMIN HE IS SOLOING APC!!"
Så orka, det ska fan vara lätt att lära sig. Får se om jag ger det ett försök.

Så svårt är det inte. Börja med lite rundor som bara Rifleman och se vad andra gör för fel, eller vad de gör rätt. Sedan är det bara att prova sig fram. Att ögna genom manualen lite snabbt skadar ju ingen heller. Och om du svarar i chatten med att det är din första gång i PR, och gärna vill ha hjälp av någon så brukar det finnas någon trevlig prick där ute (ett tips är att leta efter [PR]CATA|Nickname eller PR.NATO|Nickname).

Skriver man att det är ens första gång i chatten och behöver hjälp så får man Inte oftast hjälp utan snarare x antal "RTFM" som svar. Och det är inte så konstigt. Att någon ska orka förklara hela PR mitt i en match är inget du ska räkna med, inte ens om det är CATA- eller NATO medlemmar (de två olika lagen i PRs officiella "liga").

Läs igenom manualen lite snabbt innan du börjar lira. Du behöver ju inte läsa de grejer som bara gäller för speciella roller, t.ex medic, sl eller commander, men det underlättar rejält om man har ett litet hum om hur saker och ting fungerar.

Killing Floor har inte dålig grafik.

Det största felet var att det inte fanns något riktigt mål. Inga tydliga levlar och inget riktigt endgame. Spelet gick inte egentligen ut på något utom "att bli den mest kända" typ, och det håller inte så länge för mer än de 3 personer som folk faktiskt känner igen.

Trevligt, trevligt.
Vet dock inte om det är så smart drag egentligen då jag tror att, som Jojia säger, det kommer ske en hel del piratkopiering (utöver det som vanligtvis sker med singleplayer-exklusiva spel dvs).

Edit: Har efter lite läsning märkt att spelet inte är singleplayer-exklusivt, men det kommer nog fortfarande bli en hel del olaglig nerladdning!

do want

1. Det är fortfarande folk som spelar det online. Mycket folk. Dock så är "Server"-systemet lite knasigt enligt mig och det kan vara svårt ibland att hitta personer som vill lira samma quest som dig, men det funkar.

2.Du väljer först server, sedan finns det flera servrar i den servern och då väljer du en av dom. Till sist så väljer du en server inne i den andra servern. Det blir lite mer specifikt vad du vill göra med varje server-val så att det blir lättare att hitta rätt personer att spela med.

3. Ja. Det är helt efterblivet jobbigt att spela med vanlig wiimote och nunchuck. Köp en classic controller (gärna en classic controller pro då den är mycket skönare och är värd de extra 200 eller vad det nu är), märk skillnaden och var glad över ditt köp.

Det jag hoppas att de lägger till som känns realistiskt att det ska kunna komma i en patch är:

-Man måste vara vid t.ex. en anvil för att kunna crafta svärd och vid en alchemy-bänk för att kunna göra potions. Skulle gärna kunna få funka så att man trycker "e" vid exempelvis alchemybänken och sen trycker "c" då kan man göra alchemy-grejer. Man måste alltså börja animationen för det man ska crafta.

-Att man ska kunna gå ut över kanter, i alla fall de flesta. Hoppar jag upp på en sten så vill jag gärna kunna gå ner utan att behöva hoppa. Det är bara efterblivet som det är nu.

-Att man när man lägger sig på en säng ska kunna välja hur länge man vill sova, så som man kunde göra i Risen.

-Få hp genom att dricka vatten från tunnor som i Risen.

Annars tyckte jag det var helt okej. Nästan över förväntan. Tänkte på några mer grejer när jag lirade som var lite konstigt, men kommer inte på något mer nu. De här var de jag störde mig mest på.

Skrivet av Toomsie:

Ajdå, jag som beställde DA: O för några dagar sen.

Om du beställde till pc är det ingen fara. Annars är det bara skicka tillbaka och beställa om!

Skrivet av Håkan:
Skrivet av Kour:
Skrivet av Jozo:

Får man fråga vad Classic Controller Pro är för något? Vad är skillnaden mot den vanliga?

Uppdaterad design som iaf ser ut att vara mycket bekvämare

http://www.nintendo.se/wii/tillbehor/cc-pro

Oh my fucking god... Vem har designat den där manicken?!?!? Var nog mig den fulaste handkontrollen någonsin, skäms inte Nintendo för något? Ska dom ändå släppa en "pro" så kan dom åtminstonde försöka göra det lite seriöst?
Jämför man med Xbox 360-handkontrollen som kostar 100kr mer, så blir man mörkrädd.

Snackar du om?
Är skönare än 360-kontrollen och ser inte alls så dum ut.

Skrivet av q0rra:

Kan inte Infinity Ward bara få stängas ner med den lilla värdighet de har kvar?

Lilla värdighet? Är du säker på att vi snackar om samma Infinity Ward?